PRESSUPOST DE 870.000 euros

S'obre l'ampliació de l'enllaç entre AP-7 i C-17 a la Torre Cellers de Parets del Vallès

El Departament de Territori va obrir divendres passat l'ampliació del ramal, una via que fins ara tenia només un carril i que ha doblat la capacitat

Trànsit a la C-17, en una imatge d’arxiu.

Trànsit a la C-17, en una imatge d’arxiu. / JOSEP GARCÍA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Departament de Territori va obrir divendres passat l'ampliació del ramal de connexió entre l'AP-7, la C-33 i la C-17 en sentit nord a Parets, una via que fins ara tenia només un carril i que ha doblat la capacitat.

El nou ramal té ara dos carrils de 3,5 metres d'ample, un voral exterior de 2,5 metres i un voral interior d'1 metre. En el tram de la C-17, a més dels tres carrils existents, s'ha construït una nova cuneta d'amplada variable (de 3,5 a 0 metres) i un voral interior d'1,5 metres.

Desviació de serveis elèctrics

També s'ha dut a terme la desviació de diversos serveis elèctrics i de telecomunicacions i la revegetació dels talussos.

La setmana passada es van acabar d'instal·lar unes pantalles antisoroll per protegir la Torre Cellers en un tram d'uns 300 metres, s'ha substituït l'enllumenat existent i s'ha renovat el drenatge i la senyalització vertical i horitzontal.

Notícies relacionades

Les obres, iniciades amb un any de retard sobre el calendari previst, han tingut un pressupost de 870.000 euros i han durat sis mesos.

Més notícies de Parets a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA