HÀBITS SALUDABLES

Les escoles de Parets se sumen a la Setmana de la Mobilitat Sostenible

Els centres educatius s'impliquen amb diferents activitats que promocionen la sostenibilitat

El 23 de desembre la celebració culminarà amb una jornada lúdica al Sot d'en Barriques

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Parets del Vallès està immersa en la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que va començar el dia 15 de setembre i culminarà el dia 23 d'aquest mateix mes. 

El meteoròleg i presentador de TV3 Francesc Mauri va ser l'encarregat de donar el tret de sortida a la celebració, que pretén fomentar l'ús del transport públic, per això el bus urbà de la ciutat serà gratuït del 18 al 22 de setembre, tots dos inclosos.

El passat 15 setembre l'Escola de la Natura va acollir la xerrada de Mauri, que va parlar sobre mobilitat i contaminació atmosfèrica. L'endemà, va tenir lloc al passeig obert a tota la ciutadania per l'anella esportiva, començant el recorregut al Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez.

'Parets, per un aire més net'

Els actes d'aquesta setmana especial finalitzaran el 23 setembre, al Sot d'en Barriques on, a partir de les 17 h, tindrà lloc una jornada lúdica que sota el nom 'Parets, per un aire més net', comptarà amb activitats com un trenet o 'karts'. 

D'altra banda, les escoles se sumen a la celebració amb diferents activitats relacionades amb la mobilitat i el medi ambient que s'estan duent a terme als centres educatius del municipi.

 

Notícies relacionades

"La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables, com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o en vehicle elèctric; així com visualitzar els canvis possibles en l'ús de l'espai públic, millorar la qualitat de l'aire i la reducció de la contaminació", apunta el consistori local.

Més notícies de Parets a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Contaminació