L'alcalde de Parets, participant d'una ruta solidària

Mingote forma part d'un grup d'esportistes que apadrinen quilòmetres per lluites contra el càncer infantil

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquests dies, l'alcade de Parets, Sergi Mingote, també reconegut esportista, està immers en una ruta solidària que té per objecte recaptar fons per a la investigació del càncer infantil i la histiocitosi; investigació duta a terme per l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

La fórmula del repte és apadrinar quilòmetres de les diferents competicions mitjançant l'aportació voluntària que vulguin col·laborar amb la causa. El recorregut de la iniciativa va des de Parets del Vallès fins als Alps, des d'on començaran l'ascens a la muntanya del Cervino.

Actualment, el grup d'esportistes -anomenat La Lluita TEAM- format per Mingote, Josemi Herrera, Joan Soto i José Álvarez ha recorregut ja els primers 1.000 quilòmetres en bicicleta, tal com l'alcalde de Parets ha informat a través del diari SPORT. "Ja hem aconseguit la primera part del nostre repte esportiu!: recórrer els 1.000 quilòmetres sobre la bicicleta que separen Parets del Vallès de Cervinia, en un total de 6 etapes, amb els Colls de Rosellend i Sant Bernard inclosos", ha escrit l'alcalde.

Culminació del repte

Notícies relacionades

A partir d'ara, al grup d'esportistes els falta ascendir la muntanya del Cervino (Alps). "Molts petits espartans estan lluitant per seguir endavant. Ajudem els metges a trobar la cura al càncer infantil, entre tots sumem, entre tots avancem i entre tot ho aconseguim!", conclou Mingote en el seu escrit.

Les aportacions voluntàries es poden fer des de la plataforma 'migranodearena-org', on l'hospital explica que es necessiten 50.000 euros a l'any per mantenir obert el projecte d'investigació sobre el càncer i la histiocitosi.