El nedador de Parets, Miguel Luque, classificat per al Campionat del Món

Amb un temps de 49,65 aconsegueix la marca mínima per volar a Mèxic

El nadador Miguel Luque amb l’alcalde de Parets, Sergi Mingote.

El nadador Miguel Luque amb l’alcalde de Parets, Sergi Mingote.

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / PARETS DEL VALLÈS

El nedador de Parets del Vallès, Miguel Luque, ha aconseguit aquest cap de setmana la marca mínima per participar al Campionat del Món de Paranatació, que se celebra aquest 2017 a Mèxic

Luque, que entrena al Club Natació Granollers, ho ha fet aquest cap de setmana al Segon Open Internacional de la Diputació amb un temps de 49,65 segons.

La marca també li ha valgut per proclamar-se campió de la prova de 50 metres braça celebrat el 8 i 9 d'abril a Barcelona.

LLARG RECORREGUT

Luque no és precisament un debutant en el món de la competició internacional. Ja el 2012 i 2006 es va portar la medalla d'or dels Campionats del Món d'Eindhoven i Durban respectivament i la plata a Mont-real 2013.

Més enllà d'això, en el seu palmarès el nedador de Parets acumula dos ors, una plata i un bronze olímpic, a més de quatre ors i tres plates als campionats d'Europa.

HOME DE REPTES

Més enllà de tenir els mundials al punt de mira, Luque té sobre la taula un altre gran repte.

Com ja vam avançar EL PERIÓDICO, es disposa a travessar l'estret de Gibraltar nedant i per relleus amb l'alcalde de Parets i també atleta, Sergi Mingote.

Notícies relacionades

La data prevista per a aquesta gesta solidària és la primera setmana de juny, tot i que el dia exacte dependrà de l'estat del mar. L'objectiu serà recaptar fons per a alguna causa que encara no s'ha donat a conèixer.

Més notícies de Parets del Vallès

Temes:

Natació