Parets Empreses atén 407 emprenedors i 513 empreses en els últims quatre anys

Segons dades municipals, durant l'últim any, s'han triplicat els expedients iniciats per a la creació de noves empreses

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / PARETS DEL VALLÈS

El servei local Parets Empreses ha donat suport a 407 emprenedors i 513 empreses des de la seva creació el 2013, segons ha anunciat el mateix ens.

Acompanyar durant el procés de creació d'una empresa, assessorar els nous i noves emprenedors, ajudar a les empreses a redefinir o reforçar el seu model de negoci són alguns dels objectius de Parets Empresa.

Des de l'Ajuntament expliquen que la població té “un gran teixit productiu, el que dóna com a resultat que el nombre d'empreses ateses sigui superior als potencials emprenedors, en comparació al nombre d'habitants”.

 

Segons dades municipals, durant l'últim any, s'han triplicat els expedients iniciats per a la creació de noves empreses.

L'any 2016 els plans d'empresa iniciats van passar de 12 a 40, mentre que el nombre d'empreses que van començar la seva activitat amb un pla d'empresa van passar de 6 a 10 en el mateix període de temps.

 

El regidor de Desenvolupament Econòmic, Toni Fernández, posa en valor com "cal seguir acompanyant a les persones que tenen la iniciativa de posar en marxa un negoci, especialment a les que ho fan com una via d'autoocupació, i que posen el seu talent i la seva experiència professional en l'impuls del seu somni".

 

Per una altra part, la directora de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic, Ocupació, Comerç i Turisme, Imma Ruiz, explica les dificultats en les quals es troben els nous emprenedors i quin és el servei que s'ofereix des de Parets Empreses: "El pla d'empresa ajuda a reflexionar i és una eina que facilita la comprensió sobre els factors que incidiran en la realització del projecte".

 

Parets Empreses ha fet acompanyament i orientació a 80 possibles noves empreses i s'han obert 47 nous negocis que han generat un total de 51 nous llocs de treball.

 

Notícies relacionades

 A més, segons les mateixes fonts, durant aquests quatre anys, un total de 724 persones han format part de les accions relacionades amb la sensibilització a l'emprenedoria i empresa o han rebut formació empresarial per mitjà de seminaris o jornades específiques.

Més notícies de Parets del Vallès