L'Handbol Parets femení pren el lideratge al Castelldefels

El Futbol Club Parets guanya i es manté líder una jornada més. Per contra, el bàsquet no aconsegueix aixecar el cap

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / PARETS DEL VALLÈS

L'empat a punts a la taula de la Primera Catalana femenina d'handbol es va desfer aquest cap de setmana en favor de l'Handbol Parets.

La gran victòria de les paretenses per 34 a 11 enfront de les cueres de l'Acle Guissona es va veure doblement premiada per l'ensopegada fora de casa del Castelldefels. Les fins ara primeres de la classificació van empatar a 26 enfront d'un equip de mitja taula, el Sant Cugat.

Al seu torn, el masculí va obtenir una victòria important enfront dels segons, en la seva lluita per obtenir els primers llocs en la Lliga Catalana. 

La victòria dels altres rivals directes, però, va fer que els 31 a 26 enfront de l'Handbol Poblenou no servissin als de Parets per deixar el 4rt lloc de la classificació.

TARDA DE GOLS

Fins a nou vegades va travessar la linea de gol la pilota aquest diumenge al Municipal de Sant Esteve de Palautordera, on els de Parets es van imposar als locals per 3 a 6.

La victòria serveix als de David Parra per mantenir els deu punts d'avantatge enfront dels segons, en una jornada en què la U.D. Parc també va fer els deures guanyant 0 a 4 en el camp de l'Ametlla.

SENSE VICTÒRIES

Els bons resultats dels equips de futbol i handbol contrasten amb un nou cap de setmana de derrotes dels equips de bàsquet.

El femení va perdre 68 a 28 en la seva visita al camp del C.E Onyar i segueix sense conèixer la victòria després de 17 jornades.

Notícies relacionades

Al seu torn, l'equip masculí, que havia aconseguit guanyar el cap de setmana passat, va perdre 53 a 70 enfront de l'Arenys en la visita del líder de la taula a Parets. Tot i així, la derrota dels rivals directes com el CESET i el Blanes el mantenen a dos punts de sortir dels llocs de promoció de descens.

Més notícies de Parets del Vallès