El Consell Industrial de Parets recolza el projecte Come2Industry

L'acció s'emmarca dins les actuacions de foment de l'ocupació juvenil

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / PARETS DEL VALLÈS

 L'Ajuntament de Parets del Vallès, a través del Consell Industrial, s'ha integrat al projecte Come2Industry per fomentar l'ocupació juvenil.

Ho fa en el marc de l'Aliança per a la Formació Professional Dual, impulsat per la multinacional alemanya Freudenberg, al costat de la Fundació Bertelsmann.

La presentació del projecte a Parets del Vallès i la sessió de treball es portaran a terme aquest dijous, 16 de febrer, a les 11.30 h, al Centre de Recursos empresarials La Marineta.

 

 L'acció s'emmarca dins les actuacions de foment de l'ocupació juvenil i té com a missió identificar els oficis de l'àmbit industrial amb més demanda d'ocupació no coberta.

Per a la Responsable de Desenvolupament Econòmic, Imma Ruiz, l'objectiu és “posar en valor oficis de l'àmbit industrial que cada vegada desperten menys interès entre els joves”.

“La primera fase del projecte vol identificar àrees d'ocupació amb oferta no coberta i després donar xerrades als instituts, impartides per treballadors del sector, per promocionar aquests oficis”, explica Ruiz.

 

 Durant la fase pilot s'ha realitzat una identificació d'oficis i una recerca de centres educatius on iniciar les dinàmiques de treball amb els joves, orientades sempre a millorar el coneixement d'aquestes professions i promoure l'accés dels joves a aquests estudis professionals.

El Consell Industrial, al capdavant del projecte, va ser creat el 2012 per trobar confluències entre el sector públic i el privat que aconsegueixin “dinamitzar l'economia de Parets”, diu Ruiz. Formen part d'ell 21 multinacionals que tenen alguna de les seves seus al municipi, un centre tecnològic, patronals i el propi Ajuntament de Parets.

 

Notícies relacionades

 Aquest projecte compta també amb el suport del Departament d'Ensenyament i de la Fundació BCN Formació Professional.

Més notícies de Parets del Vallés

Temes:

Ocupació Joves