Apunt

‘All is possible’!!

1
Es llegeix en minuts
‘All is possible’!!

Luis G. Morera / Efe

Mai m’ha agradat tirar ni renunciar a cap competició. Resulta sens dubte impropi d’un club esportiu l’objectiu del qual és competir. Encara menys quan la Copa és la nostra competició i a l’única que per motius econòmics podem aspirar a tenir alguna alegria. Ara bé, amb el lamentable inici competitiu en el primer terç del campionat, disputar dues competicions potser no sigui la millor medicina per salvar la categoria, objectiu prioritari del club. A veure aquest divendres qui ens toca en la nostra competició estrella.

El futbol actual i el seu lamentable repartiment de drets televisius a Espanya ens han robat la possibilitat de poder aspirar a aconseguir una Lliga que mai tindrem a les vitrines. Mai. No tens diners, només pots aspirar a tenir jugadors de nivell mitjà i que aspirin a poca cosa. ¿Entenen per què odio el futbol modern? ¿És fàcil, no? 

A nivell esportiu tancarem l’any jugant l’últim derbi al Camp Nou, abans d’un forçós trasllat a Montjuïc. Serà d’avui en vuit dies i en aquest estadi que materialment «cau a trossos». Que ningú vegi una valoració objectiva, sinó que això va ser el que van dir del seu estadi alguns dels seus responsables actuals. Ja comprovaran la rasca que fa a l’hivern a la muntanya olímpica, i a veure qui riu ara per portar el pijama sota l’abric per anar al futbol. I és que ni en el futbol ni en la vida convé escopir cap a dalt perquè sols empassar-te el moc. No... Si guanyem al Vell Camp Nou no serà la nostra alegria de la temporada. Fer referència a l’altre sempre és d’equip petit. És, posem per cas, com si el Barça posés una botiga oficial a Madrid fent referència al seu rival amb un eslògan que digués: «Raúl és culer». 

Notícies relacionades

A la porteria celebro la decisió del míster d’oferir la titularitat a la Copa a Joan García, com a alternativa a una demarcació que històricament hem tingut molt ben coberta i que aquest any mastega alfals. Tant de bo Joan García gaudeixi de les oportunitats que han tingut els seus predecessors i que no sigui una flor exclusiva d’un torneig. 

I així seguim. Calla que potser en el meu pròxim article ja tenim un amo americà. ¿Que no ho creus? En el futbol, ‘all is possible, my friend’!!