Masclisme

La Caputxeta es va fer gran

Monica Lewinsky, que va ser destrossada, apartada i jutjada públicament, estrenarà una sèrie. En l’era del #Meetoo la venjança està servida

1
Es llegeix en minuts
zentauroepp44895174 file photo  89th academy awards   oscars vanity fair party  180904114409

zentauroepp44895174 file photo 89th academy awards oscars vanity fair party 180904114409 / DANNY MOLOSHOK

El temps posa sempre les coses al seu lloc. O pot ser que simplement les veiem des d’un altre angle i amb una mirada més adulta. El veritable repte és mirar-se a una mateixa no amb pena, sinó amb compassió. Que quan som joves, de vegades ens falten moltes armes per moure’ns pel món i sempre apareix algun llop que se n’aprofita. El que ha de fer la Caputxeta al créixer és capgirar-ho i treure’n partit. Un bon exemple d’això és Monica Lewinsky. La famosa becària dels 90 s’ha convertit en productora i al setembre estrena sèrie on ens explicarà tot el que va passar a l’Ala Oest de la Casa Blanca.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Notícies relacionades

Mai una fel·lació ha donat per a tant, pensaran alguns. Però és que allò va ser molt més que sexe oral. Estem parlant, segurament, de la relació de poder més bèstia de la història. Una dona de 22 anys que treballa per al president dels EUA. ¿Es pot ser més poderós? En aquell moment, ningú es va fixar en això. Eren altres temps. Amb la qual cosa la pobra becària va ser destrossada, apallissada, apartada i jutjada públicament de trencar el matrimoni dels Clinton. Com si això no estigués trencat ja de sèrie.

Després, l’altra cara de la dona, la de Hillary. Bona dona catòlica, que no abandona la família per una relliscada absurda. Quan els interessa el sexe és important i quan els interessa, no ho és. Tinc moltes ganes de veure l’enfocament que li donen a aquesta història 25 anys més tard. A l’era del #Metoo la venjança està servida. ¡D’aquesta no se salva ni un president dels EUA! I ganes tinc que el #Metoo faci el salt al món LGTBI. Que ningú posa la lupa en els comentaris fora de to que fan alguns presentadors de televisió, que es creuen molt graciosos, però que l’únic que fan és incomodar els concursants i l’espectador. Sí, parlo del programa ‘Supervivientes’ que s’emet a Tele 5. Les brometes sexuals a la tele són ja molt antigues i fan esgarrifar.