Pros i contres

De com ens agrada córrer

Whatsapp permet accelerar la velocitat dels missatges de veu. Potser també estaria bé una funció que alentís les paraules

1
Es llegeix en minuts

La nova prestació que ofereix Whatsapp consisteix a accelerar la velocitat dels missatges de veu. Des que va ser possible enviar gravacions (i no haver de teclejar en l'ínfim teclat del mòbil llargs escrits), hi ha hagut de tot. Des de simples advertències o encàrrecs fins a confessions íntimes o interminables discursos que es responen amb un misèrrim «ok» o amb una nova nota de veu, «perquè així en faig més via». Comprovar la durada del missatge moltes vegades és l’anunci d’una llosa que et cau al damunt, minuts i minuts de xerrameca, una extensa faramalla en diferit.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Ara, com deia, es poden accelerar. La primera reacció és hilarant, perquè s’assembla a aquelles bromes que consisteixen a empassar-se aire d’un globus per estrafer la veu. Si ho multipliques per 1,5, vas a la idea i agafes l’essència del discurs. Si el factor és 2, llavors no entens res. Ens estalvia moments morts, que és el que tots volem, anar per feina. Potser també estaria bé una funció que alentís les paraules. Primer, riuríem, esclar, com si ens parlessin des de la ultratomba. Després ntomaríem el missatge amb parsimònia i deixaríem que s'escolés a la nostra vida mentre batem els ous per a la truita d’espàrrecs.

Temes:

Whatsapp Mòbils