UN PRESIDENT DECEBUT

Puntada de peu de Laporta a la cadira sueca

1
Es llegeix en minuts
Puntada de peu de Laporta a la cadira sueca

Hi ha qui diu que l’emprenyament que va agafar Joan Laporta, diumenge passat, quan va veure el tercer ridícul (gairebé consecutiu) de Messi&Cia a la Lliga (Granada, Atlètic, Llevant i Celta), acompanyat, per cert, a l’hotel Scandic Opalen, de Göteborg, del seu excunyat, amic i protector Alejandro Echevarria, sí, el de la Fundació Francisco Franco, que ha tornat, o que mai se’n va anar, és el que ha provocat que decideixi cridar al seu despatx els representants de les ‘vaques sagrades’ (no crec que hi vagin els jugadors, ¡minuciosos són amb els diners!) per demanar-los una important rebaixa salarial.

Encara recordo (i vostès també) l’esplèndid discurs de presa de possessió de Laporta: «Vosaltres, els jugadors, sou els que podeu tornar la il·lusió a milions de barcelonistes Quan vaig penjar la pancarta davant del Santiago Bernabéu ‘ganes de tornar a veure-us’, també anava per vosaltres. Estic molt content de tornar a veure-us. Sou l’ànima del club. Sabeu com em relaciono amb vosaltres, veureu un president que està a la vostra disposició. Estem aquí per ajudar-vos i protegir-vos. Sabem que la vostra feina és duríssima i que el talent que teniu és extraordinari. Sabem que en pandèmia esteu més sols que mai. Hem d'estimar més que mai els nostres jugadors. Amb nosaltres no estareu sols i us acompanyarem cap al camí de l’èxit. El nostre objectiu és que estigueu còmodes al club i que vegeu que teniu una projecció amb nosaltres».

Senyors, no hi ha diners

Notícies relacionades

Això sí ¿veritat?, no a aquest preu. No amb tants anys de contracte. El preu i el contracte infinit només se’l mereix Leo Messi, debia pensar el president mentre trepitjava la luxosa cadira sueca de l’Scandic Opalen, i, com diria Josep Lluís Núñez a l’època que volia carregar-se Johan Cruyff s’omplia «de raons per prendre la decisió».

En campanya, Laporta va defensar Piqué, Sergi Roberto, Alba i Busquets, però, ara, li han fallat i necessita els seus diners per renovar Leo. O intentar-ho. Amb diners, amb molts diners, també Víctor Font i fins i tot Toni Freixa haurien retingut Messi. O treu els diners als rics o el de l’helicòpter i el Lamborghini haurà d’afegir més milions.

Temes:

Barça