EL PERIÓDICO, nova època

Tenim un propòsit amb la nostra comunitat: informar per entendre-hi més

1
Es llegeix en minuts
56054373 60

56054373 60

Vam ser el primer diari a Espanya a explicar amb claredat els assumptes importants. Vam ser els primers a utilitzar la fotografia com a llenguatge i no com a il·lustració. Vam ser els primers a captar la importància de les dades i de la infografia. Vam ser els primers a imprimir en color, no per impressionar sinó per informar. Vam ser el primer diari a llançar una web informativa en castellà. 

Però ara, no importa el que vam ser sinó el que som i el que serem. Som un diari editat per una empresa potent i solvent, Prensa Ibérica, amb 25 publicacions periòdiques a Espanya. Som un equip de professionals contrastats i reconeguts. Som una comunitat de lectors amb més de 14 milions de membres, 500.000 de compromesos amb aquesta manera d’informar. Som un suport publicitari en què confien les principals empreses del país. 

Serem, des d’avui, una plataforma transmèdia (des de l’edició en paper fins a TikTok) bolcada a verificar la informació d’última hora i a ajudar a entendre els fets que expliquem en profunditat. Serem més pròxims als nostres usuaris per conèixer-los millor, per oferir-los experiències personalitzades i per apoderar-los. Serem més innovadors en la nostra oferta comercial. 

Per damunt de tot, serem un mitjà informatiu estendard del progrés, de les persones i del planeta. Exigents amb els que dirigeixen les institucions. Compromesos amb els drets humans i amb la sostenibilitat. Partidaris de la versió inclusiva del capitalisme que significa garantir la igualtat d’oportunitats gràcies al creixement econòmic i la fiscalitat justa. Respectuosos amb la pluralitat d’identitats. 

Serem activistes a favor de la reconstrucció del país, econòmica, social i institucional des d’un reformisme democràtic radical. Sí, estem en la primera línia, marcant una nova època editorial i empresarial, conservant el millor que hem sigut i tornant a arriscar. 

Notícies relacionades

Som els de sempre, però diferents, aprenent a ser millors. I tenim un propòsit amb el qual enfortirem el nostre vincle amb la comunitat de lectors i usuaris: entendre-hi més.