Dues mirades

En la seva defensa

Sisplau, posin números i concrecions a la seva feina, per no creure que tot el pes, tota la responsabilitat recau sobre les espatlles de la ciutadania.

1
Es llegeix en minuts
verges-aragones

verges-aragones

Molt bé. Ens quedarem a casa. Reduirem encara més la vida social. Contindrem l’alè per no tornar a sentir la paraula maleïda: ‘confinament’. Serem obedients. Per responsabilitat. Per solidaritat. I, a més, mirarem de no tornar-nos bojos. Però, sisplau, ofereixin-nos alguna cosa més que limitacions. Informin-nos del seu esforç. ¿Quantes persones han incorporat a la plantilla de rastrejadors? ¿Com milloraran l’assistència als CAPs? ¿Quin reforç faran en els transports públics perquè no estiguin plens en les hores punta? ¿I en l’atenció a la salut mental?

Sisplau, posin números i concrecions a la seva feina, per no creure que tot el pes, tota la responsabilitat recau sobre les espatlles de la ciutadania. Donin-nos arguments per contrarestar els moviments de rebuig, per defensar-los quan la insatisfacció i el nerviosisme es desbordin, per justificar-los quan siguin massa els que diguin que vostès, els responsables polítics, no han estat a l’altura. Entre tantes coses que hi ha en joc, també hi ha el crèdit de la democràcia. Que tant sacrifici serveixi per reforçar-la.