IDEES

Només 20 minuts d'hibernació

No s'ha de pensar en hibernar en moments més durs perquè només serveix per ajornar la lluita contra el dolor

1
Es llegeix en minuts
undefined50544635 this image released by apple tv plus shows jennifer aniston 191025140013

undefined50544635 this image released by apple tv plus shows jennifer aniston 191025140013 / Hilary B Gayle

Article 708. Fa pocs dies vaig recordar la teoria d’un home de 80 anys que vaig conèixer de petit en un hospital. Ell sempre parlava de la hibernació. Pensava que un dia existiria una màquina per hibernar els humans, amb què podries triar els dies o anys que desitjaves desaparèixer del món i, després, tornaries com si no hagués transcorregut ni un segon. 

Crec que si existís aquesta màquina en aquests temps, molta gent decidiria hibernar per tornar d’aquí un parell d’anys i estalviar-se part d’aquesta pandèmia. Però mai oblidaré el que ell sempre recomanava... Millor us ho explico després del millor de la setmana.

Tercer lloc. ‘We are young’. Aquesta cançó de Fun i Janelle Monáe s’ha creuat a la meva vida aquest estiu i no he pogut deixar de taral·lejar-la. Té una felicitat necessària per a aquests temps.

Segon lloc. ‘The morning show’, sèrie creada per Jay Carson (Apple TV). Tots els capítols addictius estan perfectament dialogats i et transporten a aquest embogit informatiu televisiu. És fictici però destil·la molta realitat. 

Primera posició. ‘Ted Lass’o creada per Jason Sudeikis (Apple TV). Té molta tendresa aquesta meravellosa sèrie. La interpretació del mateix creador aconsegueix fer-nos veure que tot és possible en aquesta vida si tens prou passió per lluitar pel que vols. 

Notícies relacionades

I el que deia aquell home és que si existís aquesta màquina, no s’hauria d’utilitzar per hibernar durant els moments més durs de la vida, perquè aquests instants aconsegueixen crear-te el caràcter i la personalitat, i són dels que més se n’aprèn. Sempre em repetia: «Hibernar en els mals moments únicament serveix per ajornar la lluita contra el dolor».

Quan li preguntava per a què s’hauria d’utilitzar aquesta màquina, em responia que per hibernar tan sols 20 minuts al dia, viatjar en el temps durant aquell curt temps i sentir com les idees se’t recol·loquen. M’agradava aquell home tan estrany, sempre repetia que tant de bo mai ens arribés cap repte excessivament difícil com a societat, perquè ens faltaven valors i empatia per superar-lo. Però que si ho aconseguíem, tindríem un nou futur. ¡Bon diumenge!

Temes:

Coronavirus