DUES MIRADES

Desconcert a Lleida

L'única explicació al canvi d'opinió del Govern, que finalment ha decretat el confinament després de negar-ho dues vegades, és la necessitat de portar la contrària a tot el que faci olor d'Espanya

1
Es llegeix en minuts
lleidaok

lleidaok

Que no, va dir el Departament de Salut dijous. Que no, va tornar a negar la consellera Alba Vergés divendres. Al final sí, van admetre dissabte. Que hi hauria i hi haurà rebrots ho sabem tots. La possibilitat de confinaments selectius, també. Però el coneixement no evita el cop psicològic. Davant la inquietud, seria d’agrair que els nostres polítics s’abstinguessin de jocs.

Notícies relacionades

L’única explicació al sobtat canvi d’opinió és la necessitat, per defecte, de  portar la contrària a tot el que faci olor d’Espanya. Fernando Simón va comentar dijous que la Generalitat valorava la possibilitat de confinaments a Lleida. Automàticament, el Departament de Salut ho va negar. Però les dades facilitades al jutge per ratificar la mesura aclareixen els dubtes: la Generalitat sí que estava valorant el tancament.

El desconcert ha provocat la interrupció precipitada de viatges. Els residents a la comarca només van tenir quatre hores per tornar a casa. Quatre hores. Les vacances del juliol, en suspens. ¿Tants complexos té el Govern de Quim Torra que sent la necessitat contínua d’afirmar-se des de la negació a Espanya?