DUES MIRADES

'Souvenirs'

Quan tornem a viatjar, segur que hi haurà botigues on podrem adquirir mascaretes adornades amb vistes del Gran Canal, el Colosseu o el pont de Brooklyn

1
Es llegeix en minuts
mascarillasok

mascarillasok

Fa cosa de dos mesos, llegia un apunt sobre les mascaretes com a nova forma d’identificació individual i també com a un nou nínxol de mercat a tenir en compte. Arribarà el dia que viatjarem a Venècia, a Roma o a Nova York i que, en lloc de tornar amb la samarreta tradicional d’estimació per la ciutat o amb objectes relacionats amb els seus tresors artístics, acabarem regalant mascaretes convertides en 'souvenirs'. Aquell dia ja ha arribat.

Notícies relacionades

Quan s’obrin les fronteres i tornem a viatjar, segur que hi haurà parades on podrem adquirir el producte sanitari adornat amb vistes del Gran Canal, del Coliseu o del pont de Brooklyn. Ja se’n deuen estar fabricant, de la mateixa manera que ja es fabriquen (i es venen) mascaretes amb logos corporatius i amb reclams publicitaris, i mascaretes per anar la moda, discretes o minimalistes, estridents, fetes amb 'patchwork', adaptades als colors de la temporada.

Mig ens en rèiem quan les grans marques les col·locaven al rostre de les estrelles. Una frivolitat. Ara són a punt d’instal·lar-se en el nostre imaginari. Aquestes, si més no, no contaminaran tant com les que anem llençant alegrament per carrers, places i boscos.