DUES MIRADES

Se li fa bola

Això del confinament està fent estralls, com ha demostrat el conseller Buch

1
Es llegeix en minuts
buchok

buchok

Llegeixo que la policia local de Montcada i Reixac (Vallès Occidental) ha denunciat 10 persones per fer una missa negra en un bosc i no sé si riure o plorar. Després veig el conseller d’Interior, Miquel Buch, tan seriós, tan solemne, jugant amb la numerologia de les 1.714.000 mascaretes i ja sé quina opció triar. Se l’ha de sentir pronunciar «Gobierno de España», sempre en castellà i amb menyspreu, com quan la carn se’t fa bola. Això del confinament està fent estralls.

Notícies relacionades

Per fortuna, hi ha més llocs on enfocar la mirada. En la lluita diària dels sanitaris, amb tant dolor i tristesa al seu voltant. En els que se les maneguen perquè els nens continuïn rient, jugant. I també es pot mirar una mica més al sud.

¿Recorden aquells dies de corrupció desencadenada, de les bosses de Rita Barberà i els vestits de Francisco Camps? Avui, a València aterren els avions carregats de material sanitari que l’Executiu de Ximo Puig ha comprat al marge del que rep del Govern central. Respiradors, ulleres, guants i, sí, també milions de mascaretes. És la diferència entre la paròdia i el treball.