Dues mirades

L'eco de les rialles

Permetin-me un minut de debilitat. Fins al capdamunt de les divisions de l'esquerra i del feminisme. ¿Senten l'eco de les rialles? És la ultradreta

1
Es llegeix en minuts
undefined52480805 madrid 25 02 2020  politica   sesion de control al gobierno 200306184412

undefined52480805 madrid 25 02 2020 politica sesion de control al gobierno 200306184412 / DAVID CASTRO

Ja ho sabem. La dreta no sol ser perepunyetes. No va amb matisos ni amb fàstics. A la fi, té molt clar el que vol. I la puresa no és un element indispensable. Si cal posar-se al costat de companyies perilloses, s’hi posa. Tampoc un s’ha de posar exquisit. Al contrari, l’esquerra es perd entre batalles i implosions. La diversitat és intrínseca en ella. Perquè és inconformista, rebel, perquè vol fer del món un lloc millor per a tothom, perquè són molts els camins. Reforma. Evolució. Revolució Diferents velocitats, diferents intensitats.

Notícies relacionades

Sí, també sabem que el feminisme és divers. La multitud de veus forma part del seu ADN. Són dècades de lluites diferents, de vivències contraposades, de diversitat teòrica. Perquè davant la discriminació uniformada del masclisme, el feminisme recull el llegat de múltiples opressions i també és refugi de diferents col·lectius invisibilitzats.

Tot això ho sabem. Però, senyores i senyors, permetin-me un minut de debilitat. Fins al capdamunt de les divisions de l’esquerra i del feminisme. ¿Senten l’eco de les rialles? És la ultradreta.