Al contraatac

Relats, relators i collonades

Si hi hagués discrepància sobre un mitjancer internacional a la taula de negociació entre el Govern d'Espanya i la Generalitat es podria recórrer al pedra, paper o tisora

2
Es llegeix en minuts
nadeu car 1200

nadeu car 1200

El tema del relator segueix a l’agenda de Torra-‘Puchi’. Volen que a la taula de negociació hi hagi un mitjancer internacional. Esquerra passa del tema. La cosa pot ser així:

-D’entre un grup de 15 relators, la taula elegirà dos relators internacionals. Han de posar-se d’acord. Un serà l’oficial i l’altre de seguretat, per possibles contagis.

-Cas que hi hagi discrepància oberta sobre un relator entre el Govern d’Espanya  i el Govern de la Generalitat, es recorrerà al pedra, paper o tisora. Per evitar males arts o trampes en tal joc, un notari de Vic i un de Salamanca donaran fe del recte procedir i del resultat final. Res s’ha de deixar a l’atzar, per evitar tensions o fugides.

-Cas de conflicte greu entre els dos relators, la taula n’expulsarà un d’ells i contractarà immediatament un altre relator internacional disponible.

-L’edat dels relators ha de ser entre els 35 i els 47 anys. Imatge correcta i títol universitari.

-Un relator haurà de ser home i l’altre dona.

-Es necessiten traductors perquè els relators internacionals no perdin detall. Els traductors han de ser elegits per la taula per majoria simple.

-Els traductors hauran de parlar castellà i català per si hi ha barreja de terminologia. Per exemple, ‘bufa’, ‘falòrnies de capsigrany’, ‘gata maula’ o ‘desperta ferro’.

-Els relators han de passar un test psicològic d’idoneïtat: ¿Sempre et mous, camines o menges amb rapidesa? ¿Et sents impacient pel ritme a què es desenvolupen els esdeveniments? ¿Et sents culpable quan descanses? ¿Saps on és Torredembarra?

-Durant les negociacions a la Taula i després de les jornades de treball, els relators s’allotjaran a l’Hotel Abat Oliva de Montserrat.

-Els relators no poden fer declaracions públiques mentre duri la taula (a excepció d’a ‘Preguntes freqüents’ i ‘Està passant’).

-Els relators hauran de presentar factura al Govern d’Espanya, a compte de l’IVA impagat.

-Relators recusats per un dels dos governs, fins aquest moment: Zapatero, Jimmy Carter, James Cameron, Kim Jong-un, Shakira i Paulo Coelho.

-Els dos governs es comprometen a no fer donatius, regals, gira gastronòmica, invitacions a Port Aventura ni invitacions procaces als relators ni a les seves respectives parelles. Per expressa petició del Govern d’Espanya, Torra tampoc pot obsequiar amb un lot dels seus llibres o amb ratafia.

Notícies relacionades

-Cas de discrepància aguda entre Aragonès i Torra, podria requerir-se un relator del país per intentar encarrilar les tensions. Alguns dels possibles relators autòctons: Núria Feliu, Llach, Quim Monzó, Karmele Marchante, Tortell Poltrona i Albert Boadella.

En fi, una autèntica collonada.