Al contraatac

Destrossar el soldat Sánchez

2
Es llegeix en minuts
GRAF4738. MADRID, 27/02/2019.- El presidente del Gobierno, Pedro Sánchez , durante su comparecencia este miércoles en el último pleno del Congreso antes de la convocatoria de elecciones. EFE/J.P.Gandul

GRAF4738. MADRID, 27/02/2019.- El presidente del Gobierno, Pedro Sánchez , durante su comparecencia este miércoles en el último pleno del Congreso antes de la convocatoria de elecciones. EFE/J.P.Gandul / J.P.Gandul (EFE)

No s’admet el distanciament ni el cinisme. Flamant nou Govern nascut entre les fogonades dels adversaris i la deixadesa lleu dels favorables. Ja ho veurem. Les últimes eleccions només van portar possibilisme i càlculs, gairebé més renals que electorals. La temptativa intensiva i patològica de fomentar un ‘tamayazo’ va ser un recital d’insensateses. La dreta buscava un Brutus tant sí com no per aniquilar el ‘cesarsanchisme’.

-«¡¡¡Cal impedir el pacte de Govern amb els separatistes!!!» «¡¡¡Tu ho pots aconseguir!!! Escriu al diputat del PSOE de la teva província i demana-li que es negui a votar aquest pacte infame amb ERC i el PNB al Congrés dels Diputats. N’hi ha prou que 17 diputats valents del PSOE s’abstinguin».

És clar, les possibilitats que es van obrir són notables:

-«¡¡¡Cal impedir que els xòfers del parc mòbil ministerial portin Sánchez als cotxes oficials!!! ¡¡¡Que vagi a peu o que el portin els ‘indepes’ amb els seus cotxes particulars!!!» Respectant, a més, Madrid Central, és clar.

-«Si entre el personal d’hostaleria de la Moncloa hi ha algun patriota de veritat, que no li serveixi pastes amb el cafè al president il·legítim Sánchez».

-«Aquest govern tindrà quatre vicepresidències. ¡¡¡El dels Estats Units només en té una!!! ¿Hi ha cap patriota que vulgui evitar tanta vicepresidència? ¿Hi ha cap flamant vicepresident que en tingui prou amb una subsecretaria? ¡¡¡No permeteu que Sánchez se surti amb la seva!!!»

-La Conferència Episcopal crida els catòlics a elevar unes oracions especials per Espanya a totes les esglésies, misses i convents, perquè el nou govern ha generat «inquietud». «¡¡¡Cal aconseguir que tots resem pel mateix!!!» Que cap capellà roig resi per Sánchez, sota l’amenaça de l’excomunió. Només que alguns resin en sentit contrari, el Suprem Faedor podria ser més benèvol amb el nou Govern.

-«No permetem que el president se’n surti en l’àmbit esportiu. ¡¡¡La Supercopa de l’Aràbia Saudita amb Sánchez en funcions!!! ¿No hi ha patriotes per frenar tant despropòsit? Que la Supercopa es quedi a Espanya i que Sánchez se’n vagi a l’Aràbia Saudita».

Notícies relacionades

-«¡¡¡Aragonès li diu a Terribas que encara no s’ha pactat amb el Govern el tema dels pressupostos!!!» Sort. Potser els diputats patriotes d’Esquerra Republicana es tornin a negar a aprovar-li els comptes de l’Estat a Sánchez. Que la conferència episcopal resi també per Rufián i els seus abstencionistes.

-«¡¡¡Cal aconseguir que la banca torni els diners que li van deixar en el seu moment!!! ¿Hi ha cap banquer patriota que estigui disposat a tornar part del que va guanyar i entregar-li al PP, per així poder fer una bona campanya contra Sánchez i acabar amb ell definitivament?» Amén.