Al contraatac

El Tsunami soc jo

Al principi tot era xerrameca, fins que ens vam donar a conèixer. Primer el volíem anomenar Terratrèmol, que és més de la terra

2
Es llegeix en minuts

zentauroepp50850576 perts191111094704 / Alex Recolons

zentauroepp50850576 perts191111094704
zentauroepp50850659 spain sit and talk191111100659

/

Efectivament, rere el Tsunami Democràtic, estem jo i sis amics. Sé que, en principi, resulta xocant. Sé que podeu pensar que es tracta d’una ‘boutade’ sense gràcia. Sé que molts no em creureu, però francament tant me fa. La idea va sorgir en un sopar dels que s’allarguen indegudament, en el qual ens vam deixar portar per inquietuds ciberactivistes i postulats de comunitat virtual. Al principi tot era xerrameca, fins que, al cap d’un mes, ens vam donar a conèixer. Primer ho volíem anomenar Terratrèmol, que és més ‘de la terra’, però Tsunami ens va semblar més estètic.

Mai ens hauríem imaginat que tota la classe periodística catalana i els serveisd’intel·ligència espanyols no ens descobririen. Insisteixo, l’únic que han fet els periodistes és servir de corretja de transmissió de la informació que nosaltres anàvem suscitant. Ningú ha fet el mes mínim esforç per esbrinar qui es troba rere el Tsunami. ¿Falta de valor, de curiositat o de mitjans?

Demanem perdó als ciutadans que de bona fe han seguit cada una de les convocatòries que se’ns ocorrien. Allò de la Jonquera va ser l’hòstia perquè, amb el fred que feia, vau aguantar tremolant com a autèntics almogàvers.  Allò de l’aeroport va ser sensacional, tots caminant i al final els Mossos col·laborant en la ‘performance’. Entre els que no van poder volar, molts ‘indepes’.

‘Sit and talk’, però amb dos ous

Ara el tema està en allò del clàssic.  Ens interessa molt crear merder, perquè és una manera que el tema tingui projecció internacional. ‘Sit and talk’. És a dir, com el que estan fent Esquerra i el PSOE, però amb dos ous.

Efectivament, tot ha estat calculat per evitar per tots els mitjans que s’ampliï la base social de l’independentisme. Ho hem mesurat tot a la perfecció per posar plom a les ales del sobiranisme. Carreteres tallades amb enormes cues d’automòbils, la meitat dels quals pertanyen a ‘indepes’; fronteres col·lapsades amb camions perdent les seves mercaderies, part dels quals són de sobiranistes. No oblidem els talls de la Meridiana impedint l’entrada a Barcelona de milers de ciutadans, la meitat dels quals són ‘indepes’. I la Generalitat, els pobres empassant com el que són.

Notícies relacionades

Ara està el tema del Barça-Madrid, partit que sens dubte utilitzarem per crear tensió ciutadana. Com que no em creieu, ja us diré el que heu de fer i comprovareu que crearà males vibracions entre ‘indepes’, no ‘indepes’, ‘indepes’ d’ordre, no ‘indepes’ d’extrema dreta i mig pensionistes.

¿Com és possible que cap periodista hagi investigat qui és troba rere el Tsumani? Entre els fans, els ganduls, els ximples i els llestos, gairebé ningú ha mogut un dit per fer el més raonable: investigar. Jo me’n lliuro, perquè el tsunami soc jo.