DUES MIRADES

1
Es llegeix en minuts
esteladaok

esteladaok

Les diferents publicacions delsracons privats del procés despullen la incapacitat dels seus líders i el paper rellevant que van tenir una irresponsable i entusiasta brigada de periodistes, intel·lectuals, activistes i mercaders de diferents índoles. Els mateixos que els van impulsar fins a la majoria política. Els mateixos que els van continuar empenyent fins a l’abisme.

Notícies relacionades

És evident que el procés ja està esgotat. No hi ha estratègia, no hi ha camí, no hi ha líders. Només queden paraules grandiloqüents i les restes de masturbacions narcisistes. ¿Ha perdut la batalla? No. Bàsicament perquè ningú l’està vencent.

Sota aquesta mena d’hemiplegia política, tot es podreix. I s’encomana. Espanya sencera pot col·lapsar. Vox és allà per acabar d’exacerbar les emocions i agreujar el conflicte. Quan calla la raó, crida l’odi. Només un discurs conciliador, amb ànim reparador i prou valent per enfrontar-se a les brigades d’un i un altre costat, pot apaivagar la situació i crear les condicions per traçar solucions. No serà ràpid ni fàcil. Tots hi haurem de perdre alguna cosa per no perdre-ho tot.