Dues mirades

Lúgubre Cs

L'acusació d'odi taca tota la comunitat LGTBI, criminalitza un col·lectiu que arrossega discriminacions i legitima el discurs de Vox

1
Es llegeix en minuts

edccc786-e742-4e4d-9f54-9ed773c6e366-hd-web / periodico

Cs va acudir a l’Orgull de Madrid, la festiva reivindicació d’una lluita molt amarga per aconseguir els drets LGTBI. No hi va anar sol. Anava de la mà dels seus pactes amb Vox, el partit que vol retallar aquests drets que han costat vides i sofriment. Cs sabia que no hi seria ben rebut. I així va ser. Dues hores de bloqueig, insults i alguna ampolla d’aigua que no va impactar ningú, aquest és l’informe policial. Tot i així,Albert Riveraha confirmat que presentarà unadenúncia davant la Fiscalia per “delictes d’odi”.I el partit taronja cada vegada és més lúgubre.

L’estratègia de la provocacióno és nova a Cs, però aquesta vegada va molt més enllà. Tot i que aprofita els fets perarremetre contra el Govern de Sánchez,l’acusació d’odi taca tota la comunitat LGTBI. Criminalitza un col·lectiu que arrossega discriminacions i legitima el discurs de Vox, el partit que va proposar arraconar l’Orgull a la Casa de Campo. Sembla que l’ètica ha deixat de ser un problema per a Rivera, si és que alguna vegada ho va ser.