Dues mirades

El fals dilema

No hi ha estadístiques que suportin la discriminació. Només la utilització de la por de l''altre' encoratjat pels qui volen el control de la població. Racisme o seguretat és un fals dilema

1
Es llegeix en minuts
foto 3500012

foto 3500012

Has d’escollir. ¿Amb qui estàs? ¿Amb els violadors o amb els racistes? Au va, no pensis. ¿Amb el xaval migrant que va voler arraconar i violar una noia (podries ser tu o la teva filla o la teva neta) o amb els que criden que toquin el dos? ¡Aneu-vos-en a violar el vostre país! Sí, això, en plural. Ells són així. És la seva cultura. ¿De debò els vols a casa teva?

Home, espanyol i de 18 a 35 anys. Aquest és el perfil dels agressors sexuals segons dades del Ministeri d’Interior. No hi ha estadístiques que suportin la discriminació. Només la utilització de la por de l’‘altre’ encoratjat pels qui volen el control de la població. Un control que només produirà sofriment i misèria moral. La xenofòbia és l’arma més poderosa i destructora. Amb ella s’han comès els pitjors crims de la humanitat. Racisme o seguretat és un fals dilema. Els mateixos que encoratgen el racisme es burlen de la violència masclista. Acollir els que només busquen una vida digna també és una manera de protegir-nos dels qui, un dia, poden dir-nos que sobrem. Per dona, per pobre, per homosexual, per vell... La discriminació sempre té gana.