Les llistes de Vox

El dia després

Tenim el Govern de Madrid en mans d'un partit que organitza caces de bruixes i de dos que es diuen de centre però prefereixen pactar amb falangistes

1
Es llegeix en minuts
zentauroepp48159739 madrid 15 05 2019   politica     d a del patron de madrid sa190515142656

zentauroepp48159739 madrid 15 05 2019 politica d a del patron de madrid sa190515142656 / DAVID CASTRO

El 18 de juliol del 36 s’iniciava la guerra civil, amb l’alçament al Marroc. Un mes exacte després, soldats feixistes executaven el poeta Federico García Lorca, que s’havia refugiat a casa del també poeta (i falangista) Luis Rosales. ¿El seu únic delicte? Ser homosexual. No era comunista ni socialista ni maçó. No militava en cap partit. ¿Com sabien que era allà? Algú l’havia delatat. Avui ni tan sols s’han trobat les restes d’un dels poetes mundials més grans del segle XX, el cos del qual va ser llançat a una rasa, es diu, perquè els seus assassins, tan catòlics com es proclamaven, no creien que un homosexual mereixés cristiana sepultura.

 

Notícies relacionades

El 2019 Vox decideix sobre el Govern andalús gràcies a un pacte PP-Vox-Ciutadans. El 2019 Vox ha aconseguit que li passin una llista de totes les persones que treballen en violència de gènere, de totes les persones que ajuden dones que han sigut maltractades. Segons ells, per verificar que totes aquestes persones tenen la titulació necessària per treballar en aquest camp. ¿Els han demanat a tots els tècnics i regidors en urbanisme una titulació en arquitectura? ¿A tots els regidors i tècnics d’Hisenda la seva titulació en matèria de gestió i finances? No. L’excusa cau per si sola. Volen un llistat de les feministes andaluses. De nou, delacions a Andalusia. De nou, caces de bruixes.

Ara a una senyora que diu que s’ensenya zoofília a les escoles amb la clau del Govern de Madrid. Ara a una senyora que diu que s’ensenya zoofília a les escoles amb la clau del Govern de Madrid.Menteix. A un partit que organitza caces de bruixes i que va incitar a l’odi amb un tuit en el qual deia “que comenci la batalla” i una foto d’un senyor que, amb l’espasa alçada, arremetia contra símbols gais i feministes. A dos partits que es diuen de centre, però prefereixen pactar amb falangistes abans que amb una dona temperada que es va desmarcar dels chavistes. I a uns votants que han demostrat que el poble que oblida la seva història està condemnat a repetir-la.