1
Es llegeix en minuts
03-lost-in-translation-whisperw710h4732x

03-lost-in-translation-whisperw710h4732x

Article 640. Sempre m’ha entusiasmat la gent que se sincera sense que l’hi demanis o t’ho degui. L’altre dia una dona d’uns 55 anys en una firma de llibres em va explicar una història bellíssima que resumia part de la seva vida i que em va emocionar per tot aquest dolor que desprenia.

Sempre he pensat que el dolor dels estranys quan el comparteixen és com si t’acceptessin dins de la seva pròpia família. I aquesta mateixa dona, la història de la qual no puc reproduir, em va regalar un valuós consell quan marxava... Bé, potser us ho explico després del millor de la meva setmana.

Tot el que es xiuxiueja es compleix, tant per a coses que vulguis que passin com per a les que no desitges que passin

Tercer lloc: 'Com la vida mateixa', escrita i dirigida per Dan Fogelman. El creador de 'This is us' aconsegueix un bonic retrat sobre les casualitats de la vida que donen sentit a aquest món. Em va entusiasmar el magnífic treball d’Antonio Banderas, que va aconseguir unes capes de dolor molt emocionals.

Segon lloc: ‘La carta final’, escrit per Hugh Whitemore Helene Hanff (Netflix). Feia temps que volia tornar a disfrutar d’aquesta increïble pel·lícula que barreja cartes, llibres i desitjos impossibles. Anne Bancroft i Anthony Hopkins està encara millor del que recordava.

Primera posició: ‘Donde comen dos’, creat i dirigit per Curro Velázquez (TVE-1). Un programa meravellós ple d’emocions fascinants. Pablo Pineda i El Langui aconsegueixen crear una parella màgica que destil·la humor i intel·ligència. Tots dos dipositen una energia i una força brutal perquè tot funcioni.

Notícies relacionades

I el que em va dir aquella dona quan ja marxava de la firma va ser una frase que em va xiuxiuejar a l’orella esquerra. Tant ella com jo crèiem que tot el que es xiuxiueja es compleix, tant per a coses que vulguis que passin com per a les que no desitges que passin.

I el que em va xiuxiuejar va ser: "Fes que t’agradin les teves decisions. Aquest és el truc d’aquesta vida". Sens dubte resumia part de la seva història i vaig sentir com el seu consell es distribuïa per tot el meu cos. Aquesta ha sigut una setmana especial i aquesta frase ho resumeix a la perfecció. ¡Feliç diumenge!