IDEES

La força del desencant

1
Es llegeix en minuts
zentauroepp47865121 barcelona 23 04 2019 diada de sant jordi libros y rosas en l190427171742

zentauroepp47865121 barcelona 23 04 2019 diada de sant jordi libros y rosas en l190427171742 / FERRAN NADEU

Article 637. Sempre m’ha semblat que Sant Jordi és un dia màgic i irrepetible. Aquest Sant Jordi el vaig viure intensament firmant durant nou hores i, com sempre, al final del dia et quedes amb tots aquests rostres i aquestes anècdotes en la ment.

Hi ha una cosa formidable en aquell temps que comparteixes amb cada persona perquè t’explica una cosa extraordinària que sempre supura una emoció entre la felicitat, la tendresa i el dolor. És per això que al final del dia sempre intento... Bé, millor si us ho explico després del millor de la meva setmana:

El que faig sempre al final del dia de Sant Jordi és anar a nedar i mentre nedo uneixo persones

Tercer lloc: 'Escape room', reescrita per Bragi F. Schut i Maria Melnik. Entretinguda pel·lícula que barreja traumes personals i divertides endevinalles a un ritme trepidant.

Segon lloc: 'The twilight zone', creada per Jordan PeeleSimon Kinberg i Marco Ramirez. Em va encantar el primer capítol, que parla sobre la part d’un mateix que s’entrega al públic quan els expliques una cosa personal. Traspua emoció aquesta veritat transformada en ficció.

Primera posició: 'Entre la razón y la locura', escrita per John BoormanTodd Komarnicki i Farhad Safinia. Em va entusiasmar aquesta pel·lícula que parla sobre la bogeria i els somnis impossibles. Mel Gibson i Sean Penn aconsegueixen dues interpretacions memorables que giren entorn de la paraula i els silencis.

I el que faig sempre al final del dia de Sant Jordi és anar a nedar i mentre nedo uneixo persones. Perquè increïblement recordes moltes persones que tenen un color i una tonalitat que és idèntica o compatible amb la d’una altra gent que has conegut en una altra firma aquell mateix dia.

Notícies relacionades

En la meva ment creo parelles i amistats. Penso que s’haurien de conèixer perquè una cosa que em van explicar que els va passar connecta amb una altra història d’emoció que em va relatar una altra persona. Sé que no passarà, però en la meva ment sempre les uneixo...

Tot i que potser no importa, perquè com em va dir una increïble dona de 84 anys, que va anar a la primera que vaig firmar: “La força del desencant és la més poderosa que existeix”. ¡Feliç diumenge!