Dues mirades

Menteixes, Vox

Que cada noia sàpiga tot el perill que comporteu abans que es pugui convertir en una xifra més d'una estadística negra que vosaltres, còmplices de l'horror, negareu. Per ella, aquest 8-M, també sortirem al carrer

1
Es llegeix en minuts
zentauroepp46361862 files  in this file photo taken on november 26  2018 santiag190306141921

zentauroepp46361862 files in this file photo taken on november 26 2018 santiag190306141921 / CRISTINA QUICLER

Que no us cregui. Que ella, aquesta jove que ara en té 10, 12 o 15 anys, mai confiï en el vostre programa, que no doni crèdit als vostres missatges. Que tingui el suficient coneixement de la realitat per no creure les vostres mentides, per no caure en les vostres trampes. Parleu de dades falses, de xifres esbiaixades o tretes de context. Denigreu el sofriment de milers de dones i, per negar fins i tot negueu la bretxa salarial per gènere. Però res és tan terrible com el vostre negacionisme de la violència masclista. Dieu que, des del feminisme, es pretén "eliminar la presumpció d’innocència per a la meitat de la població per motius genètics". ¿De debò creieu que la solució a aquest rosari de morts, violacions, abusos i assetjaments és alimentar una insensata guerra de sexes? Fins i tot en això us equivoqueu.

Notícies relacionades

El feminisme no és només la veu de les dones, és la de tants homes que volen una societat justa i igual, que lluiten contra una discriminació que els avergonyeix. Ells també proven d’alliberar-se d’un masclisme d’una uniformitat castradora, d’un masclisme que mata, aquest que vosaltres representeu amb un extemporani orgull de reconquesta.

Que no, que ella no us cregui. Que sàpiga tot el perill que comporteu. I que ho sàpiga abans que sigui massa tard. Abans de ser ella la que es converteixi en una xifra més d’una estadística negra que vosaltres, còmplices de l’horror, negareu. Per ella, aquest 8-M, també sortirem al carrer.