Retorn fallit al taxi

La meva vaga particular

Com a usuària de Mytaxi, Uber i Cabify, vaig decidir, com molts altres clients, que si Uber i Cabify deixaven Barcelona, jo deixava també Mytaxi

2
Es llegeix en minuts
zentauroepp46599221 taxi190118152853

zentauroepp46599221 taxi190118152853 / Toni Albir

S’ha posat fi a la vaga de taxis. No els parlo de Barcelona ni de Madrid. Els parlo de la meva. Com a usuària de MytaxiUber i Cabify, vaig decidir, com molts altres clients, que si Uber i Cabify deixaven Barcelona, jo deixava també Mytaxi. O tots o cap.

Durant aquests dies, he anat un parell de vegades a l’aeroport  i una vegada a l’estació de Sants i no m’ha costat cap esforç. ¿Coneixen l’Aerobus? És un bus fantàstic que et porta de la plaça Catalunya a l’aeroport per menys de sis euros. Després hi ha el metro. Ja ho saben: ràpid. I després les noves línies de bus de Barcelona. Comunicada en horitzontal i vertical, és impossible no arribar a la teva destinació.

Per als no porucs, hi ha una aplicació molt pràctica com eCooltra, que posa al teu servei motos elèctriques per tot Barcelona. També hi ha el Bicing, que s’està renovant per donar-nos més servei i amb bicicletes de més qualitat. Després, podem fer servirpatinets,monopatins o la bonica pràctica del fúting. El que sigui, abans que agafar un maleït taxi. ¡No s’ho mereixen! 

Llavors passa el següent. Són les cinc de la matinada, surto de la disco amb un amic, que direm que no se li va posar bé el gintònic, i de camí al metro, veiem un taxi amb la seva llum verda ben encesa que s’atura i talment com si mirés una presa a punt de ser caçada i pràcticament salivant ens diu: "¿Us porto?" M’enfonso, el meu amic no s’aguanta dret i penso que en la vida cal saber rectificar. M’empasso el meu orgull i pujo al taxi. Corre, massa. Quan li demano que pari una mica, que el meu amic està marejat, no em fa ni cas. Segueix, per un camí alternatiu que desconec, com una bala. M’adono que ni tan sols he demanat un Mytaxi per poder valorar el conductor

Notícies relacionades

Agafar un taxi a la lleugera ja s’ha convertit en un esport d’alt risc. El meu amic, de forma totalment inesperada, obre la boca i fa temptativa de vomitar tot el gintònic que tan malament se li havia posat. El taxista embogeix. I entre crits, el meu amic, que sembla que ha trobat la serenitat de cop, li diu: "¿Es creu vostè que jo volia vomitar al seu taxi? ¡No! ¡Jo ho volia fer en un Uber! ¡Però no puc perquè ens els han tret!"

A mi que m’entra un atac de riure monumental, el taxista ens fa fora de males maneres i tornem a casa amb metro. Feliços. Una recaiguda no és res, veurem quant aguantem aquesta vegada.

Temes:

Uber Taxis Cabify