Anar al contingut

Editorial

Reconeixement a les empreses

Els premiats a la gala Empresa de l'Any 2018 que organitza EL PERIÓDICO són el millor aparador d'un teixit empresarial dinàmic i ambiciós

Reconeixement a les empreses

JORDI COTRINA

El món empresarial català s’ha donat cita un any més a la gala Empresa de l’Any 2018 que organitza EL PERIÓDICO DE CATALUNYA a Barcelona, amb el patrocini de Banc Sabadell. Les empreses premiades en les sis categories són el millor aparador d’un teixit empresarial dinàmic i ambiciós, capaç de competir a nivell internacional, que sap llegir les tendències del mercat i que mira al futur amb l’optimisme d’uns resultats excel·lents, el motor de la creativitat i una elevada capacitat d’innovació.

El premi Empresa de l’Any 2018 ha reconegut a Seat la seva aposta pel talent, el desenvolupament tecnològic i la seva relació consolidada amb Catalunya. L’empresa, vinculada a Barcelona des del 1950, s’ha convertit en una de les companyies de referència al sector de l’automoció a nivell europeu i va presentar, el 2018, un rècord històric de vendes. Borges i la seva capacitat per internacionalitzar-se i diversificar; Amat Inmobiliaris i la seva aposta tecnològica; Holaluz i el seu compromís per les renovables; Social Car com a exemple d’economia col·laborativa i Cristina Gallach, actual alta comissionada per a l’Agenda 2030, són la resta dels guardonats en la 38è edició d’aquesta cita de recolzament a les empreses. Diferents rostres d’un mateix esforç, d’una empenta empresarial que, malgrat desenvolupar-se en moments polítics convulsos, segueixen ferms en el seu afany de crear riquesa i llocs de treball. Un any més, EL PERIÓDICO en reconeix el compromís i valor.