Dues mirades

'Paquí pallá'

Fins ara sabíem que ens robaven; ara sabem que, a més, en el PP es pixen de riure amb el lladronici

1
Es llegeix en minuts
GRA434  GETAFE  09 12 2014 - Imagen facilitada por el PP madrileno del presidente de la Comunidad de Madrid  Ignacio Gonzalez  i  y la presidenta del PP madrileno  Esperanza Aguirre  durante el acto de entrega de carnes a un centenar de nuevos afiliados del PP de Madrid  celebrado esta tarde en la localidad madrilena de Getafe  EFE   Carlos Iglesias     SOLO USO EDITORIAL

GRA434 GETAFE 09 12 2014 - Imagen facilitada por el PP madrileno del presidente de la Comunidad de Madrid Ignacio Gonzalez i y la presidenta del PP madrileno Esperanza Aguirre durante el acto de entrega de carnes a un centenar de nuevos afiliados del PP de Madrid celebrado esta tarde en la localidad madrilena de Getafe EFE Carlos Iglesias SOLO USO EDITORIAL / Carlos Iglesias (EFE)

Així va el PP. Robatori per aquí, robatori per allà. Un dinaret per aquí, un congrés per allà; les factures venen i van i tot m’ho quedo perquè tot em pertany. I una subvenció “per avaluar la repercussió de la crisi en l’ocupació” que, ¡tatxan!, serveix per costejar enquestes electorals. Paquí Pallá, ¡quin nom més fantàstic va escollir el PP d’Esperanza Aguirre per a l’empresa amb la qual desviaria milions d’euros! Fins ara sabíem que ens robaven; ara sabem que, a més, es pixen de riure amb el lladronici.

“Cal prendre decisions difícils si cal fer-ho”, va afirmar Mariano Rajoy en l’època del ‘paquí pallá’, just després d’aprovar la retallada més gran de la història i augmentar els impostos. “O respecten els costums occidentals o s’equivoquen de país”, va advertir Pablo Casado als immigrants durant la campanya electoral andalusa. ¡És clar que sí! Per això Vox i el PP han acordat en la Junta promocionar la “cultura occidental” entre els immigrants i enviar a la Policia les dades d’aquells que es troben en situació irregular per a la seva expulsió. És a dir, de tants que sobreviuen explotats perquè sense papers no hi ha feina digna i sense feina no hi ha papers. Un maleït laberint creat per tots els ‘paquí pallá’ que es dediquen a ofegar-nos, a criminalitzar els més febles i a robar-nos amb alegria. ¡Visca la cultura occidental! I visca tots els que preparen la pista d’aterratge del PP al Govern.