La foguera

El reporter més valent

José Antonio Masegosa ens va ensenyar que un drama com el desnonament d'una parella amb nens requereix un reporter valent que sigui capaç de posar-se a plorar en directe

1
Es llegeix en minuts
retall-web

retall-web

José Antonio Masegosa és el reporter més estrafolari d’Espanya. La seva feina en els directes de Telemadrid sembla senzillas: micro en mà, es col·loca davant del veí que diu que l’assassí saludava sempre o del cuiner nerviós que fa els últims retocs al banquet de la reina. Ha protagonitzat escenes dignes de figurar en l’apocalipsi del programa en directe. Va tirar a terra la pantalla del Djdel Madrid Fashion Week mentre s’estimbava des d’una tarima, va recomanar posar-se casc sempre mentre emetia des d’una moto en marxa sense casc, es va fregar amb la cama d’un militar al’interior d’un tanc Leopard i fins i tot va ser inhumat en directe en companyia d’una noia, tancats els dos en un taüt.

La pobresa no té glamur

Notícies relacionades

Masegosa és una entranyable barreja de pallasso i reporter. Pròxim i improvisador, no sembla molestar-lo ser el blanc constant de les bromes i els zàpings. Fins al moment l’havia tingut per un personatge graciós fins que aquesta setmana va protagonitzar una escena diferent i va donar una inesperada lliçó de periodisme que hauria de figurar en tots els cursos de la professió. La mateixa honestedat despreocupada que el converteix en un reporter d’acudits el va portar a explicar una història de la millor manera possible.

Emetia a l’habitació on es refugiava una parella de desnonats amb els seus dos nens petitsuna parella de desnonats amb els seus dos nens. La pobresa no té el glamur dels murals de Diego Rivera, és lletjarònega i té poc a dir. Estava fent les típiques preguntes fins que va veureels nens adormits al llit. En aquell moment, es va trencar en directe i va esclatar a plorar. Va arribar a dir que no podia parlar perquè el nen adormit, va sanglotar patètic, es va girar i va provar de reprendre la seva entrevista amb la mare. Masegosa havia donat una lliçó infreqüent. Ens va ensenyar que un drama com un desnonament d’una parella amb nens petits requereix un reporter tan valent que sigui capaç de posar-se a plorar en directe. No va poder suportar l’insuportable, i així va aconseguir transmetre la veritat.