ANÀLISI

¡Alerta, que hi ha cas Isco!

El malagueny, que va ser descartat per Solari, es va enfadar de tal manera que va veure el partit al vestuari

2
Es llegeix en minuts
marcosl46038899 from l  real madrid s welsh forward gareth bale  real madrid181127225429

marcosl46038899 from l real madrid s welsh forward gareth bale real madrid181127225429 / FILIPPO MONTEFORTE

Està clar: arriba una altra Champions blanca. Ja poden dir els grans gurus del futbol que el Barça fa pinta de ser el favorit d’aquesta Champions, que si li toca, que si Leo Messi la necessita, que els resultats previs ho intueixen... que el que sembla evident és que el Reial Madrid, sense necessitat ni de jugar “amb dos collons”, com li agrada dir al seu entrenador ¿interí? Santiago Solari, segueix tocat per la vareta màgica de la Copa d’Europa en blanc i negre i, sense jugar a res, perdó, continuant sense jugar, és capaç de guanyar a l’Olímpic de Roma amb enorme facilitat, enviant Isco a la grada, perdó, al vestuari (va ser allà on va veure el partit, al costat de Luca Zidane), i creant un problema més (a més del dopatge tapat de Sergio Ramos) a la Casa Blanca.

I és que si tu veus el partit del Reial Madrid, amb aquest tres en un de la Roma del minut 31 al 33, amb gran parada de Courtois, amb aquest ¡goooool¡, no cantat, sinó que ja havia pujat al marcador fallat, escandalosament, pel turc Ünder i amb el regal de Fazio en el primer gol blanc, entens que el conjunt de Solari pugui no només passar com a primer de grup, no només ser l’únic equip que s’ha classificat sempre, sempre, sinó continuar sent el tricampió favorit.

La victòria no frenarà el soroll provocat per la decisió de Solari d’enviar a la grada el malagueny

I és que tot va començar amb una Roma molt minvada, ja que li faltaven titulars com Pellegrini, De Rossi, Perotti, Pastore, Dzeko i, al cap de pocs minuts, es va quedar sense El Shaarawy, i un Reial Madrid deixat, lent, parsimoniós, a qui ja li valia haver-se classificat per la victòria del Viktoria Pilsen a Moscou davant del CSKA. Era, per descomptat, deien les emissores de ràdio a l’uníson tot un equipàs "moooolt millor" que el Reial Madrid d’Ipurua. ¡Només faltaria!

Notícies relacionades

La victòria no frenarà el soroll provocat per la decisió de Solari de deixar vestit de carrer Isco. Hi haurà embolic, segur. Isco, titular amb Lopetegui, imprescindible per a Luis Enrique, ha passat de no ser titular a Melilla, davant el Valladolid, Pilsen, Celta, Eibar i Roma, a ni tan sols estar a la banqueta. Tal va ser l’emprenyada d’Isco, que es va quedar al vestuari de l’Olímpic veient el partit per televisió. 

Hi ha qui diu que a Solari no li va agradar la foto d’Instagram que va penjar el dia del Melilla, jugant amb el seu fill; o que està una mica gras, o que el seu futbol no serveix per al nou tècnic, o perquè va enfadar el segon entrenador de Solari. I és que el tema d’Isco (i Asensio, un altre marginat per Solari) comença a ser preocupant ja que, en teoria, haurien de ser els que posessin a l'esquena el futbol del Reial Madrid, que ja s’ha oblidat de Vinicius. De moment.