idees

Premsa a la carta

1
Es llegeix en minuts
zentauroepp16179912 barcelona   7 06 2011  restaurante 7 portes  en la foto   pa181006173139

zentauroepp16179912 barcelona 7 06 2011 restaurante 7 portes en la foto pa181006173139 / JOAN CORTADELLAS

Article 608. A partir d’aquest mes, molta gent es debat entre canviar o seguir les seves rutines. El setembre no compta perquè és el mes frontissa entre l’estiu i el dia a dia. Però quan arriba l’octubre has de decidir si canviaràs allò que no t’agrada de la teva vida o si continuaràs perquè t’ha acompanyat sempre.

L’altre dia parlava de tot això amb el meu veí de 90 anys i el vaig veure, com cada dijous, amb una paella que compra en un bar pròxim. Sempre la demana per a casa i l’hi donen recoberta amb diaris perquè no perdi gens de calor.

La visió d’un mateix fet a través de mirades diferents aconsegueix que acabis enamorant-te d’‘American animals’

Li vaig preguntar a l’ascensor si no es cansava de prendre paella cada dijous i em va replicar... Gairebé us ho explico després del millor de la meva setmana.

Tercer lloc. ‘This is us’, sèrie de televisió creada per Dan Fogelman. El millor d’aquesta tercera temporada continua sent aquesta aroma de problemes compartits entre generacions que cometen els mateixos errors.

Segon lloc. '911’, sèrie amb la firma de Brad Falchuk, Tim Minear i Ryan Murphy. Aquesta segona temporada segueix l’entretinguda línia de la primera i el triple capítol del terratrèmol situa a la perfecció el to de la sèrie.

Primera posició. ‘American animals’ pel·lícula escrita i dirigida per Bart Layton.  Molt interessant film sobre la realitat i la ficció. La visió d’un mateix fet a través de mirades diferents aconsegueix que acabis enamorant-te d’aquest bonica pel·lícula totalment inusual.

Notícies relacionades

I el que em va replicar el meu veí em va entusiasmar. Em va explicar que per a ell, la paella era tan sols l’excusa per disfrutar d’alguna cosa més. I em va relatar que el cuiner no tan sols li preparava la paella sinó que l’embolicava amb les millors pàgines de la premsa setmanal. Em va explicar que disfrutava de l’arròs alhora que gaudia d’aquesta selecció setmanal dels millors articles i notícies subratllats pel seu amic de la cuina.

Les portes de l’ascensor es van tancar i vaig pensar que, com tot en la vida, el de menys de qualsevol rutina és el què i el més és amb qui. ¡Feliç diumenge!