El VAR de les emocions

1
Es llegeix en minuts
lainz43904209 soccer football   world cup   group e   brazil vs costa rica180623173803

lainz43904209 soccer football world cup group e brazil vs costa rica180623173803 / MARCOS BRINDICCI

Article 594.  Sens dubte, aquest mundial serà recordat pel VAR. Aquest vídeo arbitratge em sembla una millora brutal. Ja no es tracta de celebrar una vegada un gol o un penal a favor, ara has d’esperar uns minuts per a una segona celebració o per a una absoluta decepció. 

Tinc un amic que està igual d’entusiasmat que jo. Però ell creu que el més interessant seria que el vídeoarbitratge fora emociona i existís... Gairebé us ho explico després del millor de la meva setmana.

Tercer lloc: ‘La Llibreria’, d’Isabel Coixet (A contracorriente films). Fabulosa aquesta edició en blu-ray que aconsegueix que entris de ple en aquest film que parla d’un somni senzill però ple d’arestes.

Segon lloc: ‘La vida vale la pena, ya verás’, d’Agnes Martin-Lugand. (Editorial Alfaguara) Un llibre que t’ajuda a entendre pèrdues d’una manera gairebé científica però amb un rerefons emocional que et toca l’esòfag

Primera posició: ‘Yellow World’, de Mad Mary.  Una brutal cançó, plena de poesia i tendresa que t’emociona i et fa sentir una felicitat total gràcies a la unió de tres formes diferents de veure la vida.

I el meu amic em va comentar l’altre dia que seria genial que hi hagués videoarbitratge en aquelles discussions emocionals que es remunten a dades que una de les parts no recorda. Aquells instants en la vida que tens raó, que recordes la frase exacta o la promesa que algú va dir i aquesta altra persona ho nega.

Notícies relacionades

Ell afirma que seria interessant que en aquell instant es pogués revisar aquella conversa i saber quin record era el correcte. Jo estic segur que gairebé sempre descobriríem que ningú tenia la raó completa perquè segurament les dues parts posseïen una visió esbiaixada del que realment va ocórrer.

I és que com deia L. P. Hartley en aquesta fabulosa frase inicial d’una de les seves millors novel·les: “El passat és un país estranger, on les coses es fan d’una altra manera”. ¡Bon diumenge!