Pans que curen espatlles

1
Es llegeix en minuts
fcasals8851859 freshly baked loaves of sourdough bread are displayed at bou180505133335

fcasals8851859 freshly baked loaves of sourdough bread are displayed at bou180505133335 / JUSTIN SULLIVAN

Article 587. L'altre dia em van explicar una història curiosa sobre els dolors. A un amic que frega els 75 anys li fa mal l'espatlla des de fa un mes. El seu metge li va dir que era per recolzar-se en una maleta amb rodes. Ell no volia portar una crossa perquè li semblava poc estètic i anava sempre recolzat en aquesta maleta.

En conseqüència: es va fer mal a l'espatlla. El metge li proposava com a única solució operar-se i va acabar anant a un osteòpata, per primera vegada a la seva vida, i aquest  li va recomanar que mengés un pa específic que venien al poble del costat del seu. Va anar a comprar-lo i  ara resulta... Gairebé us ho explico després del millor de la meva setmana.

Tercer lloc. ‘Cuando las arañas tejen juntas pueden atar a un león', escrit per Daniel Coyle (Conecta). Un interessant llibre sobre les sinergies i els nexes que multipliquen la nostra força individual.

Segon lloc. ‘The Greatest Showman' (Atlantic Records). Una banda sonora al·lucinant plena de cançons que t'aixequen l'ànim, amb un ritme perfecte i que et transporten a aquesta meravella cinematogràfica a l'instant.

Tinc la sensació que de vegades la vida és un bucle estrany patrocinat per la nostra manera de ser

Primera posició. ‘Posterspy. An alternative movie poster collection',  de Frédéric Claquin (Attitude). Un increïble llibre ple del gran treball d'autors desconeguts però que aconsegueixen crear uns meravellosos pòsters alternatius i imaginatius.

Notícies relacionades

I tornant als dolors. Doncs resulta que el meu amic va comprar cada dia aquest pa miraculós i se li ha curat l'espatlla. No em pregunteu el perquè però alguna cosa tenia la fermentació que curava espatlles. El problema és que de caminar tant per anar a la fleca, ara s'ha fet mal al genoll, per la qual cosa ha tornat a agafar la maleta per recolzar-s'hi perquè el braç ja no li fa mal gràcies al pa màgic.

Tinc la sensació que de vegades la vida és un bucle estrany, patrocinat per la nostra estranya manera de ser, que sempre es repeteix amb la constant d'aquest pa diari que ens alimenta.  Feliç diumenge!