ANÀLISI

Si és que tot just començar, va i es lesiona Robben

Si et dius Reial Madrid, la Champions és bufar i fer ampolles

2
Es llegeix en minuts
lainz43079092 real madrid s brazilian defender marcelo c  celebrates scori180425230207

lainz43079092 real madrid s brazilian defender marcelo c celebrates scori180425230207 / ODD ANDERSEN

¡Quina raó que tenen els que diuen, que són molts (i savis), que és més fàcil guanyar la Champions que la Lliga! Jo no els he cregut mai perquè tots els grans clubs tenen més títols casolans que Copes d’Europa, així que, de fàcil, fàcil, no ho deu ser tant.

Fora que un es digui Reial Madrid i encadeni, en una temporada que podria haver sigut per oblidar, o perquè cessessin el seu entrenador, o perquè canviessin mitja plantilla, successos tan especials com que el Barça, el favorit per a tothom, la pifiés (una altra vegada) a quarts, aquesta vegada a Roma.

O que, quan més fora estaves de la competició, amb l’aigua al coll, desesperat, sense saber què se’n faria del campió, aparegués el jovenet àrbitre anglès Michael Oliver i ¡pam! xiulés un penal que, bé, ja ho saben, per què continuar parlant d’això.

O que, quan comença un altre dels clàssics més grans que es poden veure en aquests moments, al mateix Allianz de Munic, va i es lesiona el millor de tots; sí, sí, l’estilet, la fletxa del Bayern, un tal Robben. O que 15 minuts després es lesioni un altre dels seus punta, Boateng.

 

Lewandowsky va patir un penal, no assenyalat, en el primer minut de joc / KERSTIN JOENSSON

O que Ribéry falli un gol cantat en el 33; o que Hummels falli el seu gol (40); o que Rafinha li regali un gol a Müller (41) i el destrossi; o que Navas pari, en dos temps, un remat de Lewandowski (46); o el córner que Müller veia gol i no ho va ser (47); o que Varane la toqui (sense voler) quan Müller, sí, sí, una altra vegada Müller, anava a posar-la a dins (50); o que Navas, que va fallar en el gol del Bayern, es jugui la vida en una parada a xut de Ribéry (58); o que, quatre minuts després, es repeteixi la mateixa jugada; o que Müller i Javi Martínez xoquin davant de Navas i no entri la pilota (66); o que Lewandowski es quedi sol, sol, sol, davant Navas i falli (87)…

Notícies relacionades

Si passen totes aquestes coses és que, a l’altre costat, hi ha el Madrid, sense CR7, però amb Zipi-Zape, Lucas Vázquez i Asensio, els mateixos que van revolucionar els partits davant el PSG, el Juventus… i el Bayern.

El que dèiem, si et dius Madrid, la Champions és bufar i fer ampolles.