Dues mirades

Mutacions

Una pell nova per a un anhel vell: el menyspreu a la convivència i al bé comú a favor dels interessos partidistes

1
Es llegeix en minuts

I ara interessa treure Joaquim Forn de la presó. Doncs va, som-hi. A instància del fiscal general de l’Estat. ¿Ha canviat res des que la fiscalia advocava per retenir-lo? No. Aquell test de la tuberculina positiu no sembla argument, cosa que ve a corroborar que aquestes presons preventives són mers moviments perversos de la partida política. Una altra cosa seran les sentències, però per a això encara falta el judici.

Notícies relacionades

La capacitat del PP per pervertir la democràcia i estendre aquesta perversió a tots els àmbits del poder sembla tan il·limitada com els casos de corrupció que l’amenacen. Una capacitat directament proporcional al rèdit que li proporciona. Són molts els vots aconseguits gràcies a dinamitar els ponts amb Catalunya. I és això, la seva persistència en el poder, la que despulla la incompetència o impotència de la resta de la classe política. Ja veurem què passa amb Ciutadans, però mesures com el seu intent que el fet de conèixer les llengües cooficials no sigui requisit per accedir a la funció pública en les autonomies l’assenyalen com un alumne avantatjat. Una pell nova per a un anhel vell: menyspreu a la convivència i al bé comú a favor de l’interès partidista.

Per cert, Jordi Turull pot ser el pròxim president. Ell, l’home que sempre hi ha estat, acompanyant en les mutacions de Convergència, també durant el 3%. Cridar a la revolució per a això…