Dues mirades

Clavegueres

L'informe sobre documents incautats als Mossos reflecteix la servitud policial als interessos polítics del poder

1
Es llegeix en minuts
zentauroepp40691832 sant adria del bes s  barcelona   26 10 2017   efectivos de 180225231120

zentauroepp40691832 sant adria del bes s barcelona 26 10 2017 efectivos de 180225231120

Gravacions, seguiments i fotos de polítics, activistes, periodistes i altres professionals no afins al procés. Documents sobre el cas Pujol. Informes sobre Arran i la CUP. Avisos de les intel·ligències nord-americana i espanyola sobre pos-sibles atemptats. I, fins i tot, la gravació d’una reunió de Ramon Tremosa (eurodiputat per CDC) en què informa que Alfons López Tena, Quim Arrufat David Fernández treballen per a l’altre bàndol i que s’ha d’escapçar CDC, ERC i l’ANC. «Estan tots podrits». ¡Ups!

  

I sí, fa pudor de podrit. L'informe de la Policia Nacional sobre els documents incautats als Mossos d’Esquadra quan anaven a destruir-los a la incineradora de Sant Adrià de Besòs, és l’inventari de les clavegueres del procés. De la perfecta servitud policial als interessos polítics del poder. ¿Ens sorprèn? No. Sabem que les clavegueres existeixen. Només els ingenus, ignorants o mentiders asseguren que estan lliures de la podridura. Però fa por.

Notícies relacionades

 

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Combatre les clavegueres és la missió de la democràcia. I reprovar-les, una obligació dels ciutadans. Si callem, si no volem saber, si mirem cap a un altre costat estem renunciant als nostres drets. Quan els que han de protegir-nos, els que han de vetllar per la seguretat de tots es posen al servei de la ideologia d’una part, no ens enganyem, és tota la societat la que queda desprotegida.