tu i jo som tres

1
Es llegeix en minuts

Han contractat un nou antropòfag a Tele 5. És Carlos Lozano. Ho fa molt bé. Es planta en els programes de la cadena –fonamentalment els 'Sálvame' i el 'Deluxe'– i exerceix el paper de caníbal en cap. S’encara amb les  criatures que conformen la granja de col·laboradors i se les va cruspint a mossegades a base de retrets, insults i provocacions. És una antropofàgia francament vistosa.

La primera gran damnificada ha sigut Mila Ximénez. Va començar a rosegar-la fa uns dies i al final, ella, cansada de tenir les carns clavades de dents, va explotar i li va deixar anar: «Tu no ets res més que una eina que té el programa, i la direcció, per fotre’ns clatellades a nosaltres». Sí senyora, hi estem d’acord. El canibalisme és un art que Tele 5 impulsa des de fa temps. Les carnisseries entre els col·laboradors els dona sempre molta audiència.

Lozano el tenien a l’espera de destí, deambulant  per la cadena, i finalment li han trobat ocupació: li han dit que es posi ferotge amb els seus companys i mossegui. L’anomenen El 'defensor del poble'. Naturalment és una broma. No defensa el poble, defensa l’essència d’aquest tinglado televisiu, entès com un gran escorxador. No qüestiona mai el sistema. Es tracta d’anar llançant queixalades als seus congèneres allà presents. Tot i que malgrat les ferides tots gaudeixen de bona salut, els haurien de pagar un plus per la sagnia emocional que suporten. 

Notícies relacionades

Lozano sol presentar-se amb barret negre, ulleres fosques, i de vegades l’acompanya el seu gos. Deu ser dur per la bèstia: és l’únic que no mossega. A Lozano la direcció li ha dit que es posi implants capil·lars perquè no pot ser que un caníbal sigui calb. No és seriós. No infon respecte. Quan els implants creixin la seva ferocitat augmentarà de forma directament proporcional a la seva melena. Pateixo per la salut del pobre gos.

TELERAHOLA

Veig que a 'Polònia' ara fan conya amb Pilar Rahola, perquè surt permanentment a TV-3. Adverteixen que TV-3 s’ha convertit en 'Telerahola'. S’equivoquen. Com a tele 'privada' que és, TV-3 és lliure de fer sortir contínuament la seva telepredicadora predilecta. Si fos una cadena pública seguirien un escrupolós equilibri ideològic: un dia posarien púlpit a Pilar Rahola, i l’endemà, a Albert Boadella.