ANÀLISI

Zidane ni pestanyeja

¡Oblideu-ho! A l'únic a qui no mpressiona aquest partit és a 'Zizou'

1
Es llegeix en minuts
jcarmengol42056542 graf583  madrid  13 02 2018  el entrenador franc s del real 180213212524

jcarmengol42056542 graf583 madrid 13 02 2018 el entrenador franc s del real 180213212524 / Emilio Naranjo

No siguem ingenus. Zinedine Zidane no vol treure pit, ni quan ho va guanyar tot ni quan, com ara, viu (o els altres així ho veuen) penjant d’un fil.

Zinedine Zidane se sap Zinedine Zidane i amb això en té prou. A Zidane ningú li ha d’ensenyar res del futbol, ni en les misèries dels seus duríssims inicis (dels quals mai ha fet gala) ni en l’opulència de guanyar Copes d’Europa per parelles i firmar el millor any en la història del Reial Madrid.

Zinedine Zidane no s’espanta quan li diuen que en aquesta eliminatòria es juga el futur. El seu futur, al Reial Madrid, a casa o en un altre club, continuarà sent més que feliç, brillant i, sobretot, a l’altura d’aquest impressionant personatge futbolístic que és (que va ser) aquell terrible Zizou de la volea impecable (impressionant) de la novena. ¿Oi que sí?

Zinedine Zidane ni tan sols va pestanyejar ahir quan li van preguntar si jugarà la BBC. «Ja ho veurà vostè». I és que per a Zidane, per a aquest Zidane superior (que no altiu, perquè altiu ho podria ser, però no ho és) només compten els futbolistes enormes, les estrelles, CR7, Bale, Benzema, Neymar, Messi, és clar… no li parleu de Lucas Vázquez, Ceballos, Theo…ell no els va demanar. Ell va parlar amb Florentino de Pogba MbappéZizou no pensa en els subalterns.

Notícies relacionades

Zinedine Zidane no li digueu que es juga el lloc. El seu lloc fa temps que l’hi va reservar la història. Ell ho ha adornat amb els ceptres que li ha proporcionat al Reial Madrid, però la seva vitrina ja era impressionant. Pot ser que sigui la galeria, la periodística i la tribuna, la que, si és eliminat pel PSG, demani el seu cap amb el dit polze cap avall.

Però, oblideu-ho, a l’únic a qui no impressiona aquest partit és a Zinedine Zidane. Hi tenen molt més a perdre les seves estrelles, ja que el seu futur milmilionari només està garantit per la victòria. No sigueu ingenus, els que coneixen el pa que s’hi dona saben que Florentino Pérez està desitjant fer neteja i ja té els 400 milions d’euros que necessita per portar Hazard, carregar-se Navas (el seu somni) i fitxar Courtois