Incivisme 'nadalenc'

El meu Grinch particular

Sento llàstima pel senyor amargat que en un dia tan màgic com el de Reis no té res millor per fer a la seva vida que ratllar el meu cotxe

2
Es llegeix en minuts
zentauroepp4240434 the grinch180109183407

zentauroepp4240434 the grinch180109183407

M’he passat mig Nadal al llit i no hi ha manera d’arrencar. Malalta amb grip i mocs. Els solters sentim el Nadal de vegades com una molèstia, altres com una tristesa i alguns ni tan sols la veiem. Aquest és el meu cas, no em sento gens sola. Això ja arribarà quan em faci gran. Als solters ens espera un final trist i solitari. Segur. No en tinc cap dubte, d’això. El preu que hem de pagar per la nostra llibertat en aquest present és la nostra soledat en el nostre futur.

Però anem de cara al que volia dir. Dia de Reis. Malalta, agafo el cotxe i vaig a dinar a casa dels meus pares. Em costa aparcar. Trobo un lloc lliure, però al cap de tres segons apareixen dos tipus voluminosos que m’increpen a crits dient que ells hi eren abans. Tot i que ja hi he aparcat el meu cotxe, surto i me’n vaig sense dir ni piu. Trobo un altre lloc al cap d’una bona estona. Quan estic intentant aparcar-hi, un senyor de mitjana edat em diu que l’està reservant. Jo li dic que em sap greu, però que ja m’ha passat dues vegades i que tinc la meva família esperant-me asseguda a taula. Penso que si jo fos un home ja estaria aparcada al primer aparcament que havoa trobat. Ell em diu amb un to gens agradable que si hi vull aparcar l’hauré d’atropellar.

Notícies relacionades

Com que és Nadal i no em ve de gust matar ningú, telefono als mossos que em diuen que no es pot reservar una zona blava i que tinc tot el meu dret a aparcar-hi. El senyor se’n va molest i jo vaig a veure el meu nebot que em dona la vida. Per a una pank (tia professional sense fills) un nebot per Nadal és com un trankimazin que et prens en ple vol transatlàntic.

Més tard vaig a buscar el cotxe i descobreixo que hi ha una gran ratllada. No m’enfado. Sento llàstima pel senyor amargat que en un dia tan màgic no té res millor per fer a la seva vida que ratllar el meu cotxe. És el que li faltava a aquest Nadal ple de mocs i de virus. El meu Grinch particular. Espero que aquell home arribi a llegir aquest article i se senti molt bé. Perquè a mi, la ratllada del meu cotxe se’m posa com el Nadal. M’és absolutament igual.