IDEES

Gaspar, el rei 'cuñao'

2
Es llegeix en minuts
zentauroepp41483285 reyes magos cabalgata180105163935

zentauroepp41483285 reyes magos cabalgata180105163935

Sempre he sostingut (perdonin si em repeteixo) que el primer trauma sofert per tot espanyol és descobrir que els Reis d’Orient no existeixen i que els regals els els han comprat els seus pares. És una mala manera de començar en la vida, perquè et genera una desconfiança brutal envers els adults en general i els teus progenitors en particular: ¿com t’has de creure, a partir de llavors, el que et diguin els pares? Alguns encara no ho hem superat, però mai havíem arribat a pensar que el trauma encara podia ser pitjor. Ho han comprovat uns tendres infants de Carmona, Sevilla, quan, en una entrega de regals organitzada per les Hermanas de la Cruz, Gaspar es va desposseir de la barba i la corona –sembla que li feien calor, i ell ja venia calentó després de fer parada en alguns bars– i va informar l’audiència que no era Gaspar, sinó Chiquetete, el cantant, el de la covardia, va afegir, referint-se a un hit seu de fa dècades (per si els nens, donada la seva edat, no estaven familiaritzats amb aquella obra mestra, l’home en va cantar unes estrofes). Que els Reis siguin els teus pares és una mostra de crueltat, però que els Reis –o un d’ells– siguin Chiquetete ja entra en el terreny de la conyeta. ¡Déu els conservi la vista a les mongetes!

Notícies relacionades

La reacció a la xarxa –on Chiquetete, per cert, acostuma a penjar fotos seves a la porta dels bars que freqüenta, que són molts i variats– ha sigut apoteòsica, i no és estrany que la xarlotada del cantant s’hagi convertit en trending topic: facin un cop d’ull al vídeo i entendran per què. ¿Potser és una jugada del seu mànager per veure si a Chiquetete el conviden a algun programa de televisió, encara que només sigui per discutir amb la seva exdona, Raquel Bollo, que quan no sap de què parlar recorda els seus anys infernals amb ell?

Convertit en cuñao de l’any, Chiquetete ha escombrat les altres polèmiques de les cavalcades: que si les drag queens de Vallecasdrag queens, que si els llaços grocs de Manresa, que si alguns Reis d’Orient parlaven de presos polítics... I ha posat el llistó molt alt: a veure qui ho supera això. Només se m’acut disfressar de Reis Mags les Campos, pintant-li la cara de color negre a qualsevol de les dues germanes, la que tingui més papada per dissimular. 

Temes:

Els Reis Mags