PLUJA DE MISSATGES

¡Feliç 2016!

Als que no m'han tingut en la memòria aquests dies els recordo que encara estan a temps d'enviar-me alguna cosa, encara que sigui per felicitar-me el 2016, com ens va fer l'inefable Rajoy

1
Es llegeix en minuts

En aquestes dates, per tradició, les persones ens comuniquem més del que és normal per desitjar-nos unes felices festes. Amics i molts coneguts ens envien missatges de Whats-App de tota mena i que van del rutinari desig de Bon Nadal i Feliç Any Nou fins a mems molt elaborats plens de focs artificials o de dibuixets de colors que ens encoratgen a estimar-nos molt més. Missatges, tots ells, plens de bons desitjos per al futur. La qüestió és enviar alguna cosa, em deia un conegut tot parlant del tema.

I la veritat és que té raó. L’important per a gairebé tots és veure que rebem una infinitat de missatges que, cadascun, equival a un record. Vostès poden coincidir  amb mi que no tots els missatges són de la mateixa qualitat. No és igual un breu Feliç Any Nou, que un paràgraf ple de contingut personalitzat. D’aquests se’n reben menys perquè són els que més esforç requereixen. El més fàcil és reenviar mems animats, rebuts d’altres persones, i que nosaltres els reenviem  a unes quantes més.

Notícies relacionades

També es reben missatges amb molt poc text i un munt d’emoticones en forma de cor, arbrets nadalencs, caixa de regals i altres miniatures que componen una infinitat de frases gràfiques que ens estalvien escriure, cosa que per a molts representa una dificultat. Abans, quan rebíem les antigues targetes de Nadal, passava una cosa semblant al que passa ara: hi havia les impreses amb una frase i que solien remetre les gestories i empreses així, i després hi havia les manuscrites i personalitzades.

Sigui com sigui, sempre és d’agrair que algú s’interessi per tu i que t’enviï una felicitació; la prova que per un instant has estat en el seu record. Per a alguns és tan important que viuen amb molta estranyesa no haver rebut resposta de tal amic o tal altre. Per a aquells a qui no he respost, si n’hi ha, els envio un Bon Nadal i Feliç Any Nou a tots. I aquells que no m’han tingut a la memòria els recordo, ara, que encara són a temps d’enviar-me alguna cosa, malgrat que sigui per felicitar-me el 2016, com ens va fer l’inefable Mariano Rajoy.

Temes:

Nadal