AGRESSIONS SEXUALS

Domesticar els mascles

Toca reivindicar una sexualitat plena, divertida i voluntària. I si a sobre és romàntica, hauràs tocat el cel

1
Es llegeix en minuts

Crec que la majoria d’homes estem passant vergonya arran del coneixement del comportament sexual del nostre gènere amb les dones. Per un costat, t’assalta la voluntat de minimitzar-ho, de pensar que són uns quants excitats. O bé desfigurar-ho: elles potser exageren. Però l’allau de confessions aparegudes els últims temps no deixen cap escapatòria. Els homes ens hem comportat porcament en temes sexuals. Crec que sí que es pot generalitzar. Les dades ho corroboren, una de cada tres dones (sí, les nostres germanes, mares, filles, no extraterrestres), han patit alguna agressió sexual en la seva vida. Nosaltres mai, –tant de bo que sí, diria algun idiota morbós–.

   

 Ara bé, si un terç de les dones han sigut agredides, vol dir que un terç de nosaltres ha agredit. És cert que alguns reincidents acumulen més episodis, però tot i així es planteja un terrible dilema: potser els nostres pares, germans, amics han sigut agressors. I el que és més esfereïdor, ¿i si jo mateix ho he sigut? És possible que el que jo considerava divertit a ella la molestés. El seu coqueteig ¿fins on m’autoritzava? Les meves insinuacions ¿eren acceptades amb complaença, o forçaven? No fa falta lligar de mans una dona per aprofitar-se’n, hi ha maneres molt subtils d’enredar-la per buscar el teu plaer. Crec que és el moment de sentir vergonya per tot el gènere, demanar disculpes i esmenar-se. Toca reivindicar una sexualitat plena, divertida i voluntària. I si a sobre és romàntica, hauràs tocat el cel.

Notícies relacionades

Però tampoc cal que hi afegim ara un protocol burocràtic amb un test per fer l’amor, que sigui suficient la mútua íntima voluntat. Com va dir Aute: «El sexe és l’única aventura que ens queda, l’últim misteri. Per això estic en contra de la pornografia i els programes de sexe a la tele: ¡són aeròbic genital, la mort del sexe!».

 Respecte als mascles, hem de controlar la testosterona. Acceptar que si no hi ha un , i dit amb ganes, és que és un no, rotund, com una casa. Doncs això, cap a casa i una dutxa freda.