El jutge Wyoming interroga Rajoy

1
Es llegeix en minuts

El consell d'informatius de TVE ha denunciat, una vegada més, les forces directives d'aquest ens públic, ara anomenat corporació, per ordenar minimitzar i gairebé silenciar la compareixença de Rajoy a l'Audiència Nacional i el seu interrogatori per la 'trama Gürtel'. Adverteixen a més que la poca informació que han permès donar era pràcticament calcada a la de l'argumentari que els mateixos serveis de propaganda del PP han elaborat. En vista d'aquesta denúncia, 'El intermedio' (La Sexta) va decidir arrencar la seva 12a temporada transformant Wyoming en jutge interrogador de Don Mariano. Investit amb la toga de magistrat, va interactuar amb la gravació de l'interrogatori real, i ens va deparar alguna perla interessant. Com quan el sarcàstic jutge es va iden-

Notícies relacionades

tificar dient: «Permeti'm que em presenti, soc el Gran Wyoming». I llavors hi van col·locar una resposta de Rajoy, dient: «No conec aquest senyor. No n'he sentit parlar mai a la vida». ¡Ahh! Això devia ser dur per a Wyoming. Una cosa és que no et puguin veure i et considerin un diable, i una altra que et menyspreïn com si no fossis ningú. Per a una estrella televisiva això és gairebé insuportable. En qualsevol cas, aquest simulacre, encara que hagi sigut una opera bufa, un humorístic muntatge, s'ha d'entendre com un servei públic: almenys a 'El intermedio' hem vist Rajoy interrogat pel cas de la 'trama Gürtel' a l'Audiència Nacional, dada real i verídica que a TVE han procurat que passi més inadvertit, minimitzant-ho.

ÉVOLE, CONDEMNAT A TWITTER PER EQUIDISTANT. - El tuit de la plataforma Súmate -després retirat-, que condemna Jordi Évole per considerar-lo equidistant, en el tema del procés, va ser abordat a Al rojo vivo (La Sexta). Van treure la immediata declaració del meu admirat Joan Tardà en què deia, entre altres coses, totes bastant assenyades: «Hi ha estúpids a la vida [...] Jordi Évole, i tots nosaltres, la bona gent de Catalunya, està per sobre dels estúpids». Estic amb Tardà. Aquest tuit assenyalant Évole com un mal català, és estúpid. Diria més, és tosc, és groller, és bast. Aquestes coses no es fan així, a cop de tuit barroer i matusser. Això es fa en silenci. Laminant el dissident. Apartant-lo de les esferes públiques que controlen els il·luminats.