DEMANDA DE PATERNITAT

El gran masturbador i la seva surrealista filla

Seria important que els homes, es tracti de pintors genials com Dalí, paletes, metges o mecànics, vigilin on es fiquen

1
Es llegeix en minuts
ealos39069756 gra319  figueres  girona   26 06 2017   pilar abel  la vecin170627105514

ealos39069756 gra319 figueres girona 26 06 2017 pilar abel la vecin170627105514

Tants anys de perversions, secrets i glamur sobre la vida sexual del gran masturbador, i ara resulta que, com tants i tants senyorets de casa bona, podia haver tingut relacions normals amb una noia de servei. Oh, quin gran desencís! 

    Dalí, enamorat perdudament del jove García Lorca; Dalí, el voyeur de mans àgils en les orgies amb jovenets i jovenetes de Port Lligat, organitzades amb la seva estimada Gala, a qui deia que només havia pogut fer l’amor els primers tres mesos de matrimoni, tanta aversió i fàstic li feia el coit. Dalí, de qui en les seves memòries, la madame senyora Rius explica que, per satisfer els desitjos més recargolats del seu client, van haver de portar-li un ànec viu a l’habitació, ell li va introduir l’òrgan, i, després d’aital acció, es procedí a tallar-li el coll mentre l’artista gemegava excitat veient els moviments desesperats del bípede.  

    Aquí érem recordant l’embalsamat Salvador Dalí, que descansa de tanta animació a la Torre Galatea de Figueres, quan la també figuerenca Pilar Abel ha aconseguit que una jutgessa de Madrid ordeni exhumar les restes del pintor per comparar l’ADN de tots dos. Si es demostra que Dalí era el pare de Pilar Abel

Notícies relacionades

–pitonissa a la televisió de Girona– ella tindrà dret a la legítima. La Fundació Gala-Dalí i el Ministeri de Cultura preparen un recurs per oposar s’hi. Protegeixen tant l’etern descans de l’artista, com la seva fortuna particular, car en són els únics (per ara) legítims hereus.   

    Seriosament, a tots ens fa angúnia que es remoguin els morts. Quan arribem a aquest estat natural, ens mereixem el descans. Etern. Però més gran és el dret dels fills en relació als seus progenitors. I no s’hi val dir que tot plegat va ser cosa d’una vegada o de cent, de dos minuts o de nits senceres de passió. Seria important que els senyors, siguin pintors genials, paletes, metges o mecànics, tinguin cura d’on es fiquen. Ho agrairien de vius i encara més de morts.