Brutal, sí, però a Ramos l'haurien hagut d'expulsar

El tal Atkinson, de la Premier, va perdonar la vermella al capità del Madrid en el minut 44

2
Es llegeix en minuts
zentauroepp38275158 football soccer   real madrid v atletico madrid   uefa champ170502232004

zentauroepp38275158 football soccer real madrid v atletico madrid uefa champ170502232004 / Sergio Perez

Al Reial Madrid li va sortir tot. Tot el que estava a les seves mans i tot el que no estava a les seves mans. Primer, Bale no es va recuperar a temps, cosa que va obligar Zidane a recórrer a Isco per nassos. I els blancs van guanyar en equilibri, ja que el 4-4-2 és un dibuix que li va molt millor al seu estil de joc, domini i mort. Però ¡compte!, el Reial Madrid va tornar a comptar amb l’ajuda arbitral, ja que l’anglès Martin Atkinson (o qualsevol dels seus quatre ajudants) hauria d'haver d’expulsar Ramos en el minut 44 i 44 segons, per un cop de colze descarat, intencionat, brut i perjudicial a Lucas en un córner que el central va intentar rematar.

Dos, Cristiano Ronaldo va tornar a ser demolidor i va demostrar que, ara sí, és el 9 que necessita el Reial Madrid, almenys, en els dos pròxims anys. Ni Benzema ni res, CR7. El seu triplet a l’Atlètic, després d’haver-n’hi marcat cinc al Bayern Munic, fa que ja sumi 35 gols aquesta temporada, deu d’ells a la Champions. Però ¡compte!, el Reial Madrid va jugar tota la segona part amb 11 quan ho hauria hagut d’haver fet amb 10.

  

 Tres, el plantejament de Zidane va ser perfecte, digne d’un entrenador més que d’un alineador, com solen qualificar els seus crítics el francès. Li va donar un bany a Simeone. Va encertar amb Isco (no tenia cap més remei), va encertar al canviar-lo per Asensio ¡déu que pelotero!, va encertar obrint les bandes amb el mallorquí i l’estilet Lucas Vázquez i va fer que els matalassers ni s’acostessin a la porteria de Navas, que va parar el primer remat de l’Atlètic al minut 89 i 50 segons ¡ho juro! de Godín. Però, hi insisteixo, ho sento, o no, Ramos va seguir al camp per regal del tal Atkinson, un àrbitre d’aquesta Premier, que és la millor Lliga del món. Diuen.

    

Quatre, el millor partit, amb molt (per complet, estratègic, dominador, calculador i eficaç), del Reial Madrid va coincidir amb el pitjor partit, amb molt (per poc intens, conformista, desencertat en la passada i innocent), de l’Atlètic del Cholo, que, al final, va insistir que «encara tenim les nostres opcions».

Notícies relacionades

  

 Els blanc-i-vermells han sigut l’únic equip que ha visitat aquest any el Bernabéu i no ha tirat a porta. Així de decebedor va ser l’Atlètic. Però, recordin-ho, Ramos, l’amic de Piqué, hauria hagut de ser expulsat en el 44.44. Ja sabem com funciona això. O, si ho prefereixen, aquests són els arbitratges a què sí que està acostumat el Reial Madrid. I Sergio Ramos, per això va clavar el cop de colze.