Dues mirades

No sabem

Potser després de l'asteroide que dimecres passi a 'només' 4,6 distàncies lunars de la Terra seguirem en un mar de dubtes

1
Es llegeix en minuts
Imatge d’una recreació distribuïda per la NASA que representa el pas d’un asteroide.

Imatge d’una recreació distribuïda per la NASA que representa el pas d’un asteroide. / EFE

No sabem què serà del referèndum. No sabem si haurem de dir que sí o que no. No sabem, de fet, si es farà. No sabem si els Comuns han decidit apostar per l’ambivalència o si, ben al contrari, han desfet l’ambigüitat. No sabem si es poden fer acudits sobre l’extrema dreta sense anar a la presó (bé, això sí que ho sabem). No sabem si demà farà sol i si farà sol el dia de Sant Jordi. No sabem quin serà el llibre més venut i si el Barça, a la nit, guanyarà a casa del Madrid o perdrà definitivament la Lliga. No sabem si el camió que avança cap a nosaltres du un carregament de taronges o d’odi. No sabem, a l’hora de pujar a la muntanya russa més gran d’Europa si arribarà un colom i se’ns encastarà al coll. No sabem si la Pepsi continuarà pensant que les manifestacions a favor dels drets humans s’assemblen a una desfilada de models. No sabem si ETA ja ha lliurat totes les armes (bé, quasi sabem que sí), si Trump atacarà (també) Corea del Nord i si els robots ens prendran els llocs de treball.  

Notícies relacionades

    

El que sabem és que dimecres que ve un senyor asteroide de 650 metres de diàmetre passarà a només 4,6 distàncies lunars de la Terra. Escric «només» sense saber què vol dir exactament. Ho he llegit en un article, però aquest «només» m’atabala perquè m’indica que passarà molt a prop. És a dir, potser ja no ens caldrà saber el que no sabem. O pot ser que, després de l’asteroide, continuem en un mar de dubtes. Dijous en parlem.  

Temes:

Asteroides