IDEES

Furts dominicals

Avui, segons es miri, ens han robat una hora de sueño o 60 minuts de vida o 360 segons de silencis

1
Es llegeix en minuts
jgarcia21069623 barcelona  barcelon s  18 12 2012   sociedad    exposici n s170325182433

jgarcia21069623 barcelona barcelon s 18 12 2012 sociedad exposici n s170325182433

Article 529. Avui, segons com es miri, ens han robat una hora de son o 60 minuts de vida o 360 segons de silencis. Cap a final d’any ens els tornaran però sense interessos ni disculpes. Suposo que perquè és tan sols un furt i no un robatori.

A vegades temo que un bon dia ens escatimin un dia sencer. Que decideixin que el diumenge ja no ha d’existir o que a algú se li acudeixi que els anys que acaben en 23 ens produirien una despesa excessiva que no podem assumir i passem del 2022 al 2024.

A mi m’agrada que es faci fosc tard, sempre horari d’estiu, sigui l’època que sigui, perquè la gent està de més bon humor i somriu més. És per això que l’altre dia quan vaig veure el meu veí savi li vaig preguntar la seva opinió sobre els canvis d’horari i em va dir… Bé, val més que us ho expliqui després del millor de la meva setmana.

Tercer lloc: El sopar (TV-3). Els  humoristes sempre acaben aconseguint fer-te pensar i parlen del dolor amb una energia que et talla la respiració. ¡Fabulosos tots, però en especial el gran Fel Faixedas!

Segon lloc: Feud (episodi pilot). Aquesta increïble sèrie és una meravella per als sentits. Tant Jessica Lange com Susan Sarandon estan fabuloses i demostren que estimen el que són i les actrius que recreen en la ficció.

Primera posició: El color de azafrán, de Lucena Fernández (Círculo Rojo). Aquests meravellosos contes recorden Szymborska i supuren dolor. La frase «las chispas del fuego son de color azafrán» resumeix l’essència de la veritat.

Notícies relacionades

I tornant al meu veí, li vaig consultar sobre el canvi d’horari, volia saber la seva opinió. Em va mirar i em va respondre que amb els anys havia arribat a una gran conclusió que em va resumir en una sola frase: «No ens hem de preocupar, el temps no és vertical, sempre és horitzontal… Igual que les vides que s’utilitzen per al que es necessiten».

Com sempre, tinc sort de tenir un veí tan savi. ¡Bon diumenge horitzontal!  

Temes:

Canvi d'hora